AJAX ALARMSYSTEEM


Het AJAX alarmsysteem is dé toonaangevende keuze in draadloze beveiliging in Europa! Het AJAX alarmsysteem staat niet alleen bekend om zijn strakke ontwerp, maar ook om zijn eenvoud in gebruik en installatie. Hiermee positioneert het AJAX alarmsysteem zich als hét draadloze alarmsysteem van 2023!

VOORDELIGE PRIJS VAN HET AJAX ALARMSYSTEEM

Wanneer je de kosten van het AJAX alarmsysteem naast andere merken zoals Jablotron of Galaxy legt, zal je merken dat het AJAX alarmsysteem voordeliger is, zowel in aankoop als in maandelijkse uitgaven.

Een basispakket van het AJAX alarmsysteem is al verkrijgbaar vanaf € 300,- terwijl de prijzen van andere merken vaak beginnen bij € 500,-.

AJAX APP: BEDIENT JE AJAX ALARMSYSTEEM OP AFSTAND

Elk AJAX alarmsysteem wordt standaard geleverd met de AJAX APP. Hiermee heb je volledige controle over je systeem. Dankzij deze app is de traditionele meldkamer niet meer nodig en word je direct op de hoogte gebracht bij detectie van onregelmatigheden.

ajax alarmsysteem set

Waarom kiezen voor een AJAX alarmsysteem?

In vergelijking met andere merken op het gebied van alarmsystemen, zoals bijvoorbeeld Jablotron, hebben wij aanzienlijk betere ervaringen met het AJAX alarmsysteem.

Andere merken veroorzaakten vaak problemen doordat componenten defect raakten. Dit resulteerde in vervangingen op locatie, wat leidde tot onnodige overlast voor onze klanten. Het AJAX alarmsysteem is daarentegen zeer betrouwbaar, wat zorgt voor minder problemen bij klanten.

Het beheren van het AJAX alarmsysteem is tevens eenvoudiger dan bij Jablotron. Waar we bij Jablotron moeilijkheden ondervonden met inbellen, kunnen we met AJAX direct en moeiteloos alle aanpassingen uitvoeren.

Benieuwd naar ervaringen of reviews van het AJAX alarmsysteem en hoe het zich verhoudt tot andere merken? Op onze pagina “AJAX vs Jablotron” lees je hier meer over.

Kenmerken van het AJAX alarmsysteem

Het AJAX alarmsysteem biedt meer dan alleen beveiliging. Het onderscheidt zich van andere draadloze beveiligingssystemen door:

  • Een functioneel ontwerp
  • Beschikbaarheid in wit en zwart
  • Extreem groot bereik
  • Integratie van de nieuwste technieken
  • Batterijen met een levensduur van minimaal 5 jaar

Poort en Garagedeur Bediening met AJAX

Met het AJAX alarmsysteem bedien je draadloos je poort, garagedeur en buitenlampen via de APP. Er zijn diverse AJAX modules beschikbaar, waarmee je andere apparaten gemakkelijk met je smartphone kunt schakelen.

Tevens biedt het systeem de mogelijkheid om tijdschema’s te creëren die gekoppeld kunnen worden aan deze modules. Dit is vooral handig voor buitenlampen, zoals het inschakelen om 22:00 uur en uitschakelen om 5:00 uur.