Enig resultaat

AJAX ALARMSYSTEEM

Het AJAX alarmsysteem is het meest bekroonde draadloze beveiligingssysteem van Europa! Het AJAX beveiligingssysteem staat bekend om zijn mooie ontwerp en gebruiksvriendelijke bediening en montage. Hierdoor is het AJAX alarm hard op weg naar het beste draadloze alarmsysteem van 2022!

BETAALBARE PRIJS VOOR EEN AJAX ALARMSYSTEEM

Als je de prijs van een AJAX alarmsysteem vergelijkt met andere merken zoals Jablotron of Galaxy, dan is een AJAX alarm stukken goedkoper in aanschaf en maandelijkse kosten.

De startprijs van een AJAX alarmsysteem set begint rond de € 300,- en bij andere merken begint de prijs al snel vanaf € 500,-.

AJAX APP VOOR SMARTPHONE EN TABLETS

Standaard krijgt u gratis bij alle AJAX alarmsets de AJAX APP waarmee u het complete alarmsysteem kunt beheren en instellen. Met deze APP kunt u 24/7 uw AJAX alarm bedienen en beheren, hierdoor is een meldkamer overbodig geworden en wordt u sneller geïnformeerd als er iets gedetecteerd wordt.

ajax alarmsysteem set

WAAROM EEN AJAX ALARM?

In vergelijking met andere merken op het gebied van alarmsystemen, zoals bijvoorbeeld Jablotron, is onze ervaring met het AJAX beveiligingssysteem aanzienlijk beter.

Bij andere merken liepen wij regelmatig tegen het probleem aan dat er componenten kapot gingen waardoor wij deze moesten vervangen bij de klant. Hierdoor werden klanten onnodig belast met problemen over hun alarmsysteem. Het alarmsysteem van AJAX is daarentegen zeer betrouwbaar, waardoor er minder vaak problemen bij klanten voorkomen.

Ook is het beheer van het AJAX alarmsysteem een stuk eenvoudiger dan bij Jablotron. Bij Jablotron moesten wij inbellen in de centrale om de status in te kunnen zien of om tijdschema’s te kunnen aanpassen. Helaas ging het inbellen altijd moeizaam of helemaal niet, waardoor wij op locatie bij de klant de centrale via een USB kabel moesten beheren. Een proces dat soms even kon duren. Bij AJAX beveiliging werkt dit minder omslachtig en kunnen wij direct in het systeem alle gewenste aanpassingen voor de klant maken.

Ben je benieuwd naar Ajax alarmsysteem ervaringen of reviews van andere alarmsysteem merken? Op onze pagina AJAX vs Jablotron lees je hier meer over.

KENMERKEN AJAX BEVEILIGINGSSYSTEEM

Een AJAX alarmsysteem is meer dan een beveiligingssysteem. AJAX beveiliging onderscheidt zich van andere draadloze beveiligingssystemen door:

– Functioneel ontwerp
– Leverbaar in de kleuren wit en zwart
– Extreem groot bereik
– Werkt met de nieuwste techniek
– Batterijen hebben een bedrijfstijd van min. 5 jaar

POORT, GARAGE DEURBEDIENING

Met AJAX alarm kunt u via de APP draadloos uw poort, garagedeur en buitenlampen bedienen. Er zijn diverse AJAX modules verkrijgbaar waarmee u gemakkelijk andere apparaten kunt schakelen met uw Smartphone.

Ook kunt u tijdschema’s maken die u kunt koppelen met deze modules. Dit wordt voornamelijk gebruikt voor buitenlampen. Zo kunt u instellen dat u lampen inschakelen om 22:00 uur en uitschakelen om 5:00 uur.

[woocommerce_one_page_checkout]