Toont alle 2 resultaten

ReX (Repeater)

AJAX ReX Wit

 185,00

ReX (Repeater)

AJAX ReX Zwart

 185,00

AJAX ReX

Met de AJAX ReX kan het bereik van de AJAX HUB vergroot worden zodat u een groter gebied kunt beveiligen met één alarmcentrale.


De AJAX ReX (ook wel Range Extender Signaalversterker / Repeater genoemd) vergroot het bereik van het alarmsysteem als het signaal vanuit de AJAX Hub niet voldoende is.

In sommige gevallen kan je vijf AJAX ReX-apparaten aansluiten op het beveiligingssysteem en wordt de dekking uitgebreid tot wel 35 km²!
Door gebruik te maken van een versterker, zoals de AJAX ReX Wit, vergroot u het bereik van uw alarmsysteem. Zo kunt u bijvoorbeeld uw bedrijfspand of loods beveiligen door gebruik te maken van slechts één draadloos alarmsysteem. Dit is natuurlijk een stuk goedkoper en gemakkelijker te bedienen is dan twee alarmsystemen.

De AJAX ReX wordt voornamelijk gebruikt voor het beveiligen van meerdere gebouwen op één alarmsysteem. Zo is het mogelijk dat bij het beveiligen van uw woning het signaal van de AJAX Hub/ Centrale niet sterk genoeg is om ook de loods, schuur of het pand te beveiligen dat naast uw woning staat. Er zijn diverse situaties te bedenken waarbij de AJAX ReX van grote meerwaarde is. Tevens blijft het AJAX alarmsysteem even betrouwbaar, ook wanneer er gebruik wordt gemaakt van één of meerdere versterkers.

De AJAX ReX is draadloos en daardoor, net als de andere AJAX componenten, gemakkelijk zelf te installeren. Loopt u toch ergens op vast of twijfelt u of alles goed functioneert? Wij helpen u graag verder en kunnen u begeleiden in het gehele installatie proces. Bent u benieuwd of de AJAX ReX voor uw situatie de geschikte oplossing is? Laat het ons gerust weten via info@draadloos-alarm.nl en wij zullen u adviseren over het wel of niet plaatsen van een AJAX ReX versterker.

AJAX ReX is verkrijgbaar in de kleuren wit en zwart.


Hoe werkt het?