Toont alle 12 resultaten

AJAX Bedienpanelen

Het AJAX alarmsysteem kan op verschillende manieren bediend worden. Zo is er de optie voor de gebruiksvriendelijke AJAX-paniekknop, de Ajax afstandsbediening welke je gemakkelijk mee kunt nemen en het stijlvolle AJAX bedienpaneel. Om een goed beeld te krijgen van de mogelijkheden, beschrijven we hieronder de verschillende soorten bedieningsopties.

AJAX Bedieningspaneel


AJAX Paniekknop

Ten eerste de AJAX-paniekknop welke ook wel de overvalknop of de Ajax alarm panic button wordt genoemd. Met de knop kun je kenbaar maken dat er iets aan de hand is op de locatie waar de knop gemonteerd is. Bij draadloos-alarm heb je keuze uit twee verschillende soorten AJAX paniekknoppen. Dit zijn de AJAX Button en de AJAX DoubleButton. Beide overvalknoppen kunnen thuis worden ingezet, maar bijvoorbeeld ook bij bedrijven of als overvalknop in winkels.

De AJAX Button is een kleine afstandsbediening en met één enkele knop gemakkelijk te gebruiken. De knop kan ingezet worden voor het melden van een overval, maar ook voor brand, een gaslek, voor het inschakelen van medische hulp of voor het beheer van een slimme woning. De Ajax Button is beschikbaar in de kleuren zwart en wit.

AJAX Paniekknop Dual Button Montage

De AJAX DoubleButton is specifiek gericht op overvallen. De twee knoppen dienen tegelijk te worden ingedrukt om een melding te maken. Ook deze overvalknop is beschikbaar in de kleuren zwart en wit. De montage van beide paniekknoppen werkt zeer gemakkelijk én ze zijn waterdicht.


AJAX Space Control

In vergelijking met de paniekknop heeft de Ajax Space Control meer mogelijkheden. De AJAX Space Control is dé afstandsbediening voor het Ajax alarmsysteem. Deze Ajax afstandsbediening heeft vier knoppen waarmee het onder andere mogelijk is om het alarm thuis of bijvoorbeeld op werk in en uit te schakelen. Daarnaast biedt deze afstandsbediening de mogelijkheid om een paniekalarm te generen.

Door het kleine formaat kun je de AJAX afstandsbediening makkelijk meenemen. De Space Control is slechts 6,5 bij 3,7 centimeter en is ontworpen om gemakkelijk aan je sleutelbos te dragen. Voor veel mensen zal het constant in de buurt dragen van de AJAX afstandsbediening, zorgen voor een veilig gevoel.

AJAX afstandsbediening SpaceControl

De AJAX Space Control is beschikbaar in het wit en in het zwart. Daarnaast is dit de alarm afstandsbediening die altijd up-to-date is. Zelf hoef je hier niets voor te doen en zal je van de updates geen hinder hebben, dit regelen wij allemaal voor je. Tot slot is de AJAX Space Control gemakkelijk te installeren. Om alles over de installatie te weten te komen en over de verdere eigenschappen van de Ajax afstandsbediening, kun je de AJAX Space Control Manual downloaden.


AJAX Alarm Keypad

Tot slot de AJAX Alarm Keypad, het alarm bedieningspaneel van het Ajax alarmsysteem. De AJAX Alarm Keypad dient bevestigd te worden op een centrale plek in het huis of op kantoor. In tegenstelling tot de AJAX afstandsbediening, is het voordeel van de AJAX Alarm Keypad dat deze door iedereen gebruikt kan worden. Dit kan bijvoorbeeld een groot voordeel zijn voor kinderen die groot genoeg zijn om de code in te voeren, maar nog te jong om zelf constant de AJAX afstandsbediening bij zich te dragen. Ook in situaties waarbij het wenselijk is dat veel verschillende mensen het alarm kunnen in- en uitschakelen, komt de AJAX Keypad goed van pas. Hierbij kan gedacht worden aan grotere huishoudens, maar bijvoorbeeld ook kantoorpanden of verenigingen.

AJAX bedienpaneel Keypad montage

Van de AJAX Alarm Keypad is tegenwoordig ook een Plus variant. Deze AJAX Keypad Plus heeft het voordeel dat het alarm ook in- en uitgeschakeld kan worden met een sleuteltag of toegangspas.

De AJAX keypads zijn stijlvol vormgegeven en beschikbaar in het wit en in het zwart. Wil je meer informatie over de AJAX Alarm Keypad, download dan de AJAX Keypad handleiding of neem contact op met een van onze medewerkers.

Meer informatie

Wil je meer informatie over de AJAX bedienpanelen, Wall Switch, AJAX Dry Contact Relay? Download dan de AJAX handleiding of neem contact op met een van onze medewerkers via info@draadloos-alarm.nl.