Toont alle 4 resultaten

Uitverkocht

Bewegingsmelder

AJAX CombiProtect Wit

 131,00
Uitverkocht

Bewegingsmelder

AJAX CombiProtect Zwart

 131,00

AJAX Glasbreukmelders en combinatie melders

De AJAX GlassProtect maakt optimale detectie mogelijk, doordat er door de gevoelige microfoon onderscheid wordt gemaakt tussen geluid met een lage frequentie (bijvoorbeeld van een klap) en door geluid met een hoge frequentie (gebroken glas). Doordat er op twee manieren geluisterd wordt door de GlassProtect, worden valse meldingen voorkomen.

Daarnaast is er ook een AJAX CombiProtect beschikbaar, die beweging en glasbreuk meldt en alarm geeft aan de gebruiker of gebruikers.


AJAX GlassProtect Glasbreukmelders

De AJAX GlassProtect is een draadloze Glasbreukmelder die glasbreuk herkent tot op 9 meter hoogte. Als iemand via een kapot raam een pand probeert binnen te komen, brengt het systeem de gebruikers onmiddellijk op de hoogte.

Tegelijkertijd veroorzaken een passerende auto, onweer en blaffende honden geen vals alarm. Het alarm gaat tevens af wanneer de AJAX GlassProtect gesaboteerd wordt.

rookmelders

De AJAX GlassProtect is verkrijgbaar in de kleuren zwart en wit.


AJAX CombiProtect

Met de AJAX CombiProtect is er optimale detectie mogelijk doordat er op twee manieren gedetecteerd wordt. Het product is zowel een draadloze bewegingsmelder als glasbreukmelder. Door deze combinatie is de AJAX CombiProtect in bijna elke situatie in te zetten.

Het bereik van de AJAX CombiProtect naar het te detecteren object bedraagt voor de bewegingsmelder wel 12 meter en wanneer er sprake is van glasbreuk wordt dit gedetecteerd op een afstand van maximaal 9 meter van het raam.

De AJAX CombiProtect kan onderscheid maken tussen personen en dieren. Op deze manier vormt het geen probleem als er dieren in de beveiligde ruimte aanwezig zijn. Het onderscheid kan gemaakt worden voor huisdieren die niet zwaarder zijn dan 20 kilogram en een hoogte hebben van meer dan 50 centimeter.

rookmelders

De AJAX CombiProtect is verkrijgbaar in de kleuren zwart en wit.