Toont alle 9 resultaten

AJAX Centrales (Hub) en integratiemodule

De AJAX Hub is de centrale van het AJAX alarmsysteem. De AJAX Hub communiceert en beheert alle AJAX apparaten en is verantwoordelijk om mensen te waarschuwen voor openstaande deuren, gebroken ramen, dreigende brand, waterdetectie en het bedienen van garagedeuren, tuinverlichting enzovoorts. De AJAX hub beheert alle aangesloten AJAX-apparaten, schakelt het alarm van de woning in en uit en geeft bij een dreiging een melding aan een alarmcentrale en aan u.

Zo zijn er verschillende centrales van AJAX te verkrijgen en ieder heeft daarbij zijn eigen specificaties. Welke AJAX centrale het beste bij uw beveiliging past, zullen wij hieronder voor u specificeren.

Zo zijn er verschillende soorten AJAX centrales, dit zijn de AJAX Hub, de AJAX Hub 2, de AJAX Hub Plus en de AJAX Hub 2 Plus.


Verschillen tussen de Hubs/ Centrales

Model HubHubHub PlusHub 2Hub 2 Plus
Apparaten100150100200
Camera's & DVR's105025100
Signaalversterkers1555
Gebruikers509950200
Beveiligingsgroepen925925
Scenario's 15643264
Ondersteuning voor visuele verificatieNeeNeeJaJa
Communicatiekanalen2G2 1xSIM
Ethernet
2G/3G3 2хSIM
Ethernet
Wi-Fi
2G2 2хSIM
Ethernet
2G/3G/4G(LTE)4 2хSIM
Ethernet
Wi-Fi
Model Hub
AJAX Centrales Hub

De AJAX Hub is de eerste centrale van AJAX. Deze centrale module is erop gericht om met alle AJAX-apparaten te communiceren en deze te beheren. Daarnaast is de AJAX Hub verantwoordelijk om mensen te waarschuwen voor openstaande deuren, gebroken ramen, dreigende brand, waterdetectie en het bedienen van garagedeuren, tuinverlichting, enzovoorts.


AJAX Centrales Hub plus

De Hub Plus is ontworpen om grote faciliteiten met een groot aantal ruimtes en mensen te beschermen. De AJAX Hub Plus is de absolute leider vanwege het aantal communicatiekanalen. Zo kan het bedieningspaneel worden aangesloten op het internet via WiFi, ethernet, WCDMA en gsm. Samen zorgen deze functies voor een uiterst stabiele verbinding en een directe alarmering naar de smartphone van de eigenaar en de centrale.


AJAX Hub 2

AJAX Hub 2 beheert alle AJAX-apparaten in het systeem om gebruikers te waarschuwen voor openstaande deuren, gebroken ramen, dreigende brand en overstromingen. Het is zelfs mogelijk om via de AJAX Hub 2 automatisch foto’s te laten doorsturen bij ongewenst bezoek die bijvoorbeeld door de AJAX MotionCam gemaakt zij. Zo zijn u en uw beveiligingsbedrijf op de hoogte van wie en wat voor gevaar er aanwezig is op de betreffende locatie.

U hoeft niet onder constant toezicht van de beveiligingscamera’s te leven om te weten wat er aan de hand is.
Dit systeem zorgt ervoor dat u zich veilig blijft voelen wanneer u uw woning of bedrijf verlaat en beveiligt met het AJAX alarmsysteem.


AJAX Hub 2 Plus

AJAX Hub 2 plus zorgt voor een extreem stabiele communicatie. De communicatie met de buitenwereld is van cruciaal belang voor bedieningspanelen van alarmsystemen omdat alarmsignalen hierdoor snel afgeleverd kunnen worden.

AJAX Hub 2 Plus is uitgerust met een verbinding van vier onafhankelijke kanalen, waaronder LTE.

Met deze configuratie kunt u het apparaat via ethernet en WiFi verbinden met twee afzonderlijke internetproviders, terwijl twee mobiele diensten dienen als back-up. Het schakelen tussen de kanalen gebeurt naadloos in slechts enkele seconden.

Hub 2 Plus is de meest efficiënte Hub van Ajax. De Hub 2 heeft een processor die 4,5 keer sneller is dan Hub 2 en heeft acht keer meer flashgeheugen. Met deze hardware configuratie werkt het apparaat jarenlang en blijft het up-to-date.

AJAX Hub 2 Plus draadloos-alarm


AJAX MultiTransmitter

Met de AJAX MultiTransmitter kunt u bedraad modules aansluiten en koppelen met de AJAX Hub. We begrijpen hoe moeilijk het is om te beslissen over een upgrade voor uw bekabelde alarmsysteem.

Vele mensen hebben een systeem dat nog steeds in staat is om hun eigendommen te beschermen, maar duidelijk verouderd is. Als u kiest voor een vernieuwing met AJAX, hoeft u uw de huidige apparatuur niet weg te doen. U kunt een moderne complexe beveiliging bouwen op basis van bestaande bekabelde apparatuur. Heeft u hier verder vragen over? Laat het ons gerust weten en wij helpen u graag verder. Neem voor vragen contact op met: info@draadloos-alarm.nl.