Toont alle 4 resultaten

AJAX Magneetcontacten

Het AJAX alarmsysteem kan door verschillende componenten, zoals magneetcontacten, deurcontacten en bewegingsmelders, getriggerd worden.

Zo is er een AJAX magneetcontact die de AJAX alarmcentrale direct informeert zodra het magneetcontact geactiveerd wordt. De AJAX Doorprotect wordt vaak ingezet bij deuren en ramen en de AJAX Doorprotect Plus is hetzelfde als de AJAX DoorProtect, maar dan met tril en tilt detectie.

Om een goed beeld te krijgen van de verschillen tussen deze AJAX Magneetcontacten en de mogelijkheden, beschrijven we hieronder de verschillende opties.

AJAX Magneetcontacten


AJAX DoorProtect magneetcontacten

Als eerste beschrijven wij de AJAX DoorProtect die ook wel de AJAX Magneetcontact wordt genoemd. Dit AJAX-component bestaat uit twee delen die de AJAX Hub direct op te hoogte stelt als deze twee componenten van elkaar gescheiden worden.

De AJAX DoorProtect wordt vaak toegepast op deuren en ramen. Zodra de deuren of ramen geopend worden, wordt er direct een melding naar de centrale verstuurd die u vervolgens op de hoogte brengt via een alarmmelding op uw Smartphone.

De AJAX DoorProtect wordt geleverd met twee magneten. Een grote magneet voor als de afstand niet voldoende is en een klein magneetje als de afstand tussen de detector en magneet minimaal is. Hierdoor heeft u de mogelijkheid om de AJAX DoorProtect zo min mogelijk te laten opvallen.

De AJAX DoorProtect is beschikbaar in de kleuren zwart en wit.

Wilt u meer informatie over de AJAX DoorProtect, download dan de AJAX DoorProtect handleiding of neem contact op met een van onze medewerkers.


AJAX DoorProtect Plus

In vergelijking met het magneetcontact AJAX DoorProtect heeft de AJAX DoorProtect Plus meer mogelijkheden. De AJAX DoorProtect Plus is als extra uitgerust met een tril en tilt sensor. Deze tilt sensor registreert veranderingen in de verticale hellingshoek en de tril sensor registreert knallen en trillingen en stuurt een alarm naar de hub.

Met het mini magneetje die standaard bij de AJAX DoorProtect Plus wordt geleverd, bent u ervan verzekerd dat het aanzien van dit component tot een minimum beperkt wordt en uw raam of deur toch goed beschermd wordt en minimaal impact heeft op het design van u deur.

De AJAX DoorProtect Plus is beschikbaar in de kleuren zwart en wit.


Meer informatie

Wilt u meer informatie over de AJAX DoorProtect Plus, download dan de AJAX DoorProtect Plus handleiding of neem contact op met een van onze medewerkers.