Toont alle 12 resultaten

AJAX alarmsysteem set kopen bij Draadloos-alarm.nl

Bent u op zoek naar een compleet alarmsysteem pakket om uw woning of bedrijfspand te beveiligen tegen inbraak? Dan is het het makkelijkst om voor een AJAX alarm set te gaan waarbij alle benodigde componenten in een pakket zijn samengesteld.

De AJAX alarmsysteem set is eenvoudig zelf te installeren en daarnaast krijgt u bij de aankoop gratis ondersteuning bij de installatie zodat u zeker weet dat alles goed functioneert. Het AJAX alarmsysteem kan eenvoudig ingesteld worden met een smartphone of tablet.

Het motto van AJAX, ‘’When security is art’’, komt niet alleen terug in het goede systeem, het design van het alarmsysteem misstaat ook niet in uw ruimte. Door het mooie design van de strakke zwarte of witte componenten, kunt u het alarmsysteem in elk interieur integreren. AJAX alarm is het snelst groeiende merk in de wereld op het gebied van inbraakdetectie.

AJAX Alarmsysteem set met mooi design


AJAX alarmsysteem set gemakkelijk te installeren

De StarterKIT van AJAX security is gemakkelijk te installeren. Doordat het systeem volledig draadloos is, hoeft u geen bedrading weg te werken. Het systeem is niet gevoelig voor sabotage. De AJAX alarm set kan gekoppeld worden aan uw telefoon of doorgestuurd worden naar de alarmcentrale. Wanneer u het systeem koppelt aan uw telefoon, krijgt u wanneer er ongewenste beweging is, direct een melding op uw AJAX app en kunt u actie ondernemen.

Heeft u een grote ruimte? De StarterKIT van Ajax kan uitgebreid worden met losse componenten. Zo kunt u meerdere sensoren koppelen aan uw HUB om uw ruimte optimaal te beveiligen. De HUB is het centrale punt van de AJAX alarm set. Alle detectie wordt doorgestuurd naar de HUB en de HUB stuurt een alarm door naar uw smartphone of naar de alarmcentrale.

Alle AJAX componenten zijn Klasse 2 gecertificeerd. AJAX beschrijft Klasse 2 als volgt: Het systeem kan ervaren aanvallers weerstaan met speciale apparatuur. Het beschermt deuren, ramen en andere mogelijke toegangspunten. Het is geschikt voor een appartement, huis of kantoor. In de StarterKIT zit: Ajax HUB, bewegingsmelder, deur-/raamcontact, spacecontrol en 5 stickers met ‘LET OP!’ tekst. Ook is het mogelijk losse componenten uit de StarterKIT te kopen. U kunt bij grotere ruimtes ook kiezen voor de AJAX draadloos alarm systeem – luxe set.

eenvouding installatie alarmsysteem


Een complete AJAX alarmsysteem set koop je bij Draadloos-alarm.nl

Wij van Draadloos-alarm.nl zijn gespecialiseerd in draadloze beveiliging. Wij bieden zowel technische support VOOR als NA de aankoop. Heeft u moeite met de installatie van een systeem? Neem gerust contact met ons op!

Wij bieden naast de AJAX alarm sets nog veel meer beveiligingscomponenten. Zo zijn er ook rookmelders (die in 2022 verplicht zijn) verkrijgbaar die je kunt koppelen met het AJAX Alarmsysteem. Ook zijn er diverse domotica componenten verkrijgbaar waarmee u op afstand diverse apparaten kunt bedienen. Denk hierbij aan garage deuren, toegangspoorten, verlichting, tuinsproeiers etc.


Standaard garantie

Op alle producten uit onze webshop krijgt u standaard 3 jaar garantie en bieden wij goede technische support.


Meer informatie of advies over een draadloos alarm?

Wilt u meerdere producten uit onze webshop aanschaffen? Vraag dan een offerte aan! Wij komen binnen 24 uur met een passende offerte per e-mail.