Toont alle 4 resultaten

 95,00
Uitverkocht
 95,00
 185,00
 185,00

AJAX Sirenes met LED signalering voor binnen en buiten

De draadloze AJAX alarmsirenes zijn voorzien van bescherming tegen vandalen en hebben een luide zoemer die de aandacht van de hele buurt zal trekken.

Een sirene is het enige alarm dat de aandacht trekt. Daarom proberen indringers deze als eerst uit te schakelen. De AJAX Binnensirene is voorzien van een krachtig geluid en een sabotage-alarm dat waarschuwt als de sirene wordt losgemaakt van de bevestiging. De sirenes van AJAX kunnen ook gebruikt worden als indicator van de beveiligingsstatus, in- en uitgangsvertragingen

Naast de AJAX Binnensirene is er ook de AJAX StreetSiren en de AJAX StreetSiren DoubleDeck. Hieronder lichten wij de verschillende opties voor u toe.


AJAX Sirenes HomeSiren

De AJAX Homesiren, ook wel bekend als AJAX Binnensirene, zorgt ervoor dat wanneer een alarm veroorzaakt wordt, de gebruiker dit ook in de beveiligde ruimte zal horen en zien.

Het volume van de AJAX Homesiren is in te stellen van 81 tot wel 105 dB. Tevens geeft de AJAX HomeSiren met ingebouwde led aan of het systeem in- of uitgeschakeld is.

AJAX HomeSiren montage

Deze AJAX binnensirene is verkrijgbaar in de kleuren zwart en wit.


AJAX StreetSiren

De AJAX StreetSiren, ook wel de AJAX buitensirene, waarschuwt met geluid én licht als er gevaar dreigt. De AJAX StreetSiren wordt buiten de ruimte geïnstalleerd zodat iedereen het alarm kan horen.

Door de mooie LED verlichting wordt ook optisch duidelijk gemaakt dat het alarmsysteem door iets wordt geactiveerd en kan er op deze manier ook snel actie worden ondernomen.

Bestand tegen alle weersomstandigheden

De AJAX streetsiren is bestand tegen hitte, koude en snelle temperatuurwisselingen. De hermetisch gesloten behuizing heeft een IP54-beschermingsgraad.

Deze AJAX buitensirene is bestand tegen regen of sneeuwval waardoor er geen overkapping nodig is aan de buitenmuren.

AJAX StreetSiren montage

De AJAX streetsiren is verkrijgbaar in de kleuren zwart en wit.


AJAX StreetSiren DoubleDeck

De AJAX StreetSiren DoubleDeck is voorzien van een voorplaat waar bedrijven hun merknaam op kunnen laten plaatsen.

Beveiligingsbedrijven of installateurs kunnen hun logo en contactgegevens op het frontpaneel van de buitensirene zetten.
De voorplaat hangt aan het gebouw en dient als een extra marketingkanaal om nieuwe klanten te bereiken: voorbijgangers, maar ook buren en bezoekers.

Bestand tegen alle weersomstandigheden

De AJAX StreetSiren DoubleDeck is bestand tegen hitte, koude en snelle temperatuurwisselingen. De hermetisch gesloten behuizing heeft een IP54-beschermingsgraad.
De buitensirene is bestand tegen regen of sneeuwval waardoor er geen overkapping nodig is aan de buitenmuren.
AJAX StreetSiren DoubleDeck Montage
De AJAX StreetSiren Double Check is verkrijgbaar in de kleuren zwart en wit.