Toont alle 2 resultaten

AJAX Watermelders

De AJAX waterdetectors zijn doeltreffend klein, passen op elke plek waar waterlekken kunnen voorkomen en geven u onmiddellijk een alarm wanneer er water gedetecteerd wordt. Alles voor een waterdicht alarmsysteem!
Tevens als u er niet bent.

AJAX warermelder detectie


AJAX LeakProtect Watermelders 

De kleine AJAX LeaksProtectdetectoren passen op elke plek waar waterlekken kunnen voorkomen. Het apparaat is maar 14 mm hoog, waardoor deze zelfs op moeilijk bereikbare plaatsen kan worden geplaatst. De waterdetectie melder hoeft niet geïnstalleerd te worden en kan direct aangesloten worden op uw huidige AJAX Systeem. Heeft u toch vragen over de plaatsing of het koppelen van de AJAX LeaksProtect, dan helpen wij u graag verder.


Automatisch Waterafsluiting

Heeft u een automatische waterafsluiting? En is er niemand aanwezig om de water toevoer af te sluiten bij lekkage?

Hiervoor heeft het AJAX systeem de oplossing! Door een aantal extra componenten toe te voegen aan het systeem, kan deze ervoor zorgen dat de watertoevoer direct wordt afgesloten.
Het AJAX Relay en de AJAX WallSwitch kunnen aangesloten worden op de watertoevoer en ervoor zorgen dat deze stopt met het toevoeren van water wanneer er een detectie van lekkage of overstroming is gedaan.

Ook kan er op deze manier voor gezorgd worden dan elektriciteit uit wordt gezet zodat er geen kortsluiting kan ontstaan of in ieder geval de schade wordt beperkt.


Meer informatie

Wil je meer informatie over de AJAX Smart Socket, Wall Switch, AJAX Dry Contact Relay? Download dan de AJAX handleiding of neem contact op met een van onze medewerkers via info@draadloos-alarm.nl.