AJAX Button wit

47.00

AJAX Button wit ✔Draadloze overvalknop ✔2 jaar garantie ✔Leverbaar in zwart en wit ✔Bereik tot wel 1300 meter (open veld) ✔Direct leverbaar

wit
Wit
zwart
Zwart
Wissen
Artikelnummer: AJ-BUTTON Categorie:

Beschrijving

AJAX Button wit | Geef overvallers geen kans !

De AJAX Button wit ook wel overvalknop genaamd bevat 1 knop en laat de gebruiker een overvalalarm genereren met 1 druk op de knop. Er is natuurlijk altijd een kans dat er bij uw bedrijf of woning een overval plaatsvind en er is niets vervelender dat u er op dat moment alleen voor staat. Met deze overvalknop kunt u kenbaar maken dat er iets aan de hand is op de locatie waar deze knop gemonteerd is en er snel hulp geboden kan worden.

 

ajax button


Waarom een Button gebruiken?

Mocht er in het beveiligde pand een overval plaatsvinden dan kan er met de AJAX Button wit een overvalalarm gegenereerd worden. De Button kan op vrijwel elke locatie ingezet worden en werkt zowel in koud als warm weer en door zijn IP55-behuizing is het apparaat ook beschermd tegen stof en is spuitwaterdicht.

Er zijn meerdere doeleinden waar de AJAX Button voor gebruikt kan worden

  • Paniekknop (wanneer een overval voorkomt)
  • Brandalarm (snel brandmelden)
  • Gaslek (snel een gaslek melden)
  • Medische hulp (wanneer de persoon met een AJAX Button zorg nodig heeft)
  • Beheren van de slimme woning  (de lampen tegelijk aan of uit zetten)

Altijd up-to-date met een AJAX alarmsysteem!

Het draadloze AJAX alarmsysteem werkt op het besturingssysteem Malevich wat ook gebruikt wordt bij raketsystemen en automatisch remsystemen bij voertuigen. Met dit ultraveilig besturingssysteem is het beveiligingssysteem niet te kraken of te hacken omdat dit werk met 2 factor authenticatie, dus bij wijzigingen moet er 2x worden aangemeld door een apparaat die daarvoor geautoriseerd is.

Omdat AJAX 24/7 bezig is het beveiligingssysteem optimaal te houden zodat het systeem meegaat met de tijd, kan het wel eens voorkomen dat er een update klaar staat, de centrale krijgt hiervan bericht van en zal de update automatisch installeren zonder dat u daarvan hinder heeft.

Hierdoor bent u er altijd van verzekerd dat u beveiligingssysteem altijd voorzien is van de nieuwste beveiligingsmethode waardoor je beveiligingssysteem optimaal blijft functioneren.

Veel andere merken hebben deze optie niet, en zal er een specialist bij moeten komen om het systeem bij te werken, wat helaas kosten met zich mee brengt en u altijd achter de feiten aan loopt op de beveiliging!


Zelf installeren of laten installeren?

Tijdens het maken deze informatiepagina over de AJAX Button Wit bedacht ik mij steeds dat de installatie van dit draadloos systeem, mij het meeste bij blijft. Ik ben zelf de eigenaar van draadloos-alarm.nl en ook van het ICT-bedrijf Van Dulst Automatisering.

Voorheen werkte wij met andere merken, hiervoor moesten wij om de 6 maanden op cursus om de systemen te kunnen onderhouden. Daarnaast waren de systemen niet stabiel, maar toen ik met het AJAX- systeem in contact kwam, heb ik dit systeem uitvoerig getest en bij mij zelf geïnstalleerd.


Een korte samenvatting van de installatie

Stap 1 – Haal de AJAX Button uit zijn verpakking
Stap 2 – Open het doosje en scan de QR code die op de verpakking staat
Stap 3 – Volg de stappen die in de APP worden aangegeven
Stap 4 – Leun rustig achterover en laat het beveiligingssysteem u ontzorgen!

 


Monteren van de AJAX Button wit

Het monteren van de paniekknop kan op verschillende manieren

  • Onder het bureau (met behulp van de AJAX Button Bracket)
  • Aan een sleutelbos
  • Aan een halsketting/keycord
  • Aan de muur (met behulp van de AJAX Button Bracket)

AJAX Button Bracket


Technische specificaties | AJAX Button wit

Classificatie:Gerichte radiopaniekknop
Aantal knoppen:1
Afmeting:47 × 35 × 13 mm
Gewicht:16 g
Voeding:Batterij: CR2032-batterij, 3 V
Instelbare alarmtypes:Inbraak, Brand, Medische, hulp, Paniekknop, Gaslek

Extra informatie

Kleur

,

Ajax Button wit
AJAX Button wit
47.00