AJAX DoubleButton wit

47.00

AJAX DoubleButton wit ✔Draadloze overvalknop ✔2 jaar garantie ✔Leverbaar in zwart en wit ✔Bereik tot wel 1300 meter (open veld) ✔Direct leverbaar

wit
Wit
zwart
Zwart
Wissen
Artikelnummer: AJ-DOUBLEBUTTON Categorie:

Beschrijving

AJAX DoubleButton wit | Geef overvallers geen kans !

De AJAX DoubleButton wit ook wel overvalknop genaamd bevat 2 knoppen en laat de gebruiker een overvalalarm genereren met 1 druk op 2 knoppen. Er is natuurlijk altijd een kans dat er bij uw bedrijf of woning een overval plaatsvind en er is niets vervelender dat u er op dat moment alleen voor staat. Met deze overvalknop kunt u kenbaar maken dat er iets aan de hand is op de locatie waar deze knop gemonteerd is.


Waarom een DoubleButton gebruiken?

Mocht er in het beveiligde pand een overval plaatsvinden dan kan er met de AJAX DoubleButton wit een overvalalarm gegenereerd worden. De DoubleButton kan op vrijwel elke locatie ingezet worden en werkt zowel in koud als warm weer en door zijn IP55-behuizing is het apparaat ook beschermd tegen stof en is spuitwaterdicht.

 

IP55


Altijd up-to-date met een AJAX alarmsysteem!

Het draadloze AJAX alarmsysteem werkt op het besturingssysteem Malevich wat ook gebruikt wordt bij raketsystemen en automatisch remsystemen bij voertuigen. Met dit ultraveilig besturingssysteem is het beveiligingssysteem niet te kraken of te hacken omdat dit werk met 2 factor authenticatie, dus bij wijzigingen moet er 2x worden aangemeld door een apparaat die daarvoor geautoriseerd is.

Omdat AJAX 24/7 bezig is het beveiligingssysteem optimaal te houden zodat het systeem meegaat met de tijd, kan het wel eens voorkomen dat er een update klaar staat, de centrale krijgt hiervan bericht van en zal de update automatisch installeren zonder dat u daarvan hinder heeft.

Hierdoor bent u er altijd van verzekerd dat u beveiligingssysteem altijd voorzien is van de nieuwste beveiligingsmethode waardoor je beveiligingssysteem optimaal blijft functioneren.

Veel andere merken hebben deze optie niet, en zal er een specialist bij moeten komen om het systeem bij te werken, wat helaas kosten met zich mee brengt en u altijd achter de feiten aan loopt op de beveiliging!


Zelf installeren of laten installeren?

Tijdens het maken deze informatiepagina over de AJAX DoubleButton Wit bedacht ik mij steeds dat de installatie van dit draadloos systeem, mij het meeste bij blijft. Ik ben zelf de eigenaar van draadloos-alarm.nl en ook van het ICT-bedrijf Van Dulst Automatisering.

Voorheen werkte wij met andere merken, hiervoor moesten wij om de 6 maanden op cursus om de systemen te kunnen onderhouden. Daarnaast waren de systemen niet stabiel, maar toen ik met het AJAX- systeem in contact kwam, heb ik dit systeem uitvoerig getest en bij mij zelf geïnstalleerd.


Een korte samenvatting van de installatie

Stap 1 – Haal de DoubleButton uit zijn verpakking
Stap 2 – Open het doosje en scan de QR code die op de verpakking staat
Stap 3 – Volg de stappen die in de APP worden aangegeven
Stap 4 – Leun rustig achterover en laat het beveiligingssysteem u ontzorgen!


Monteren van de AJAX DoubleButton wit

Het monteren van de overvalknop kan op verschillende manieren

  • Onder het bureau (met behulp van de AJAX Button Bracket)
  • Aan een sleutelbos
  • Aan een halsketting/keycord
  • Aan de muur (met behulp van de AJAX Button Bracket)

AJAX Button Bracket


Technische specificaties | AJAX DoubleButton wit

Compatibel :Operates with Hub, Hub Plus, Hub 2, ReX featuring OS Malevich 2.10 and later
Vals alarm beveiligd:Ja, door 2 knoppen die ingedrukt moeten worden
Voeding:1x CR2032 tot 5 jaar
Protectie:IP55
Afmeting:47×35×16mm
Bereik:1300 meter
Gewicht:17 gram

Extra informatie

Kleur

,

AJAX DoubleButton wit
AJAX DoubleButton wit
47.00