AJAX FireProtect wit

111.00

De AJAX FireProtect wit ✔Draadloze brandmelder ✔2 jaar garantie ✔Leverbaar in zwart en wit ✔Bereik tot wel 1300 meter (open veld) ✔Direct leverbaar

wit
Wit
zwart
Zwart
Wissen
EAN: 0856963007224 Artikelnummer: AJ-FIRE Categorie:

Beschrijving

AJAX FireProtect wit | Brandbeveiliging in stijl !

De AJAX FireProtect wit ook wel brandmelder genaamd zorgt voor een veilig gevoel en alarmeert de eindgebruiker wanneer er brand of rook gedetecteerd word in het beveiligde pand. Of er nu iemand aanwezig is in het pand of u bent aan de andere kant van de wereld dat is voor het AJAX alarmsysteem in combinatie met de brandmelder geen probleem. Als er een detectie gedaan word krijgt u hier een bericht van om zo snel mogelijk actie te kunnen ondernemen en de schade te kunnen beperken.

Ook bevat de brandmelder een ingebouwde sirene waardoor de op zichzelf staand kan werken (de meldingen zijn in deze lokaal)

AJAX FireProtect montage plafond wit

 


Waarom een brandmelder gebruiken?

Wanneer er in het beveiligde pand een aantal brandmelders worden gemonteerd dan geeft dat een stuk rust. Het monteren van de brandmelders moet voornamelijk gedaan worden op de vluchtroutes en zorgt er zo voor wanneer u in het pand bent en er brand ontstaat u op een veiligere manier het pand kunt verlaten en erger voorkomen kan worden.

Ook is het mogelijk de brandmelder op een andere locatie te plaatsen en mocht op die plek brand ontstaan dan word u snel op de hoogte gesteld om zo actie te kunnen ondernemen.

In 2022 worden brand/rookmelders verplicht lees er hier meer over


Altijd up-to-date met een AJAX alarmsysteem!

Het draadloze AJAX alarmsysteem werkt op het besturingssysteem Malevich wat ook gebruikt wordt bij raketsystemen en automatisch remsystemen bij voertuigen. Met dit ultraveilig besturingssysteem is het beveiligingssysteem niet te kraken of te hacken omdat dit werk met 2 factor authenticatie, dus bij wijzigingen moet er 2x worden aangemeld door een apparaat die daarvoor geautoriseerd is.

Omdat AJAX 24/7 bezig is het beveiligingssysteem optimaal te houden zodat het systeem meegaat met de tijd, kan het wel eens voorkomen dat er een update klaar staat, de centrale krijgt hiervan bericht van en zal de update automatisch installeren zonder dat u daarvan hinder heeft.

Hierdoor bent u er altijd van verzekerd dat u beveiligingssysteem altijd voorzien is van de nieuwste beveiligingsmethode waardoor je beveiligingssysteem optimaal blijft functioneren.

Veel andere merken hebben deze optie niet, en zal er een specialist bij moeten komen om het systeem bij te werken, wat helaas kosten met zich mee brengt en u altijd achter de feiten aan loopt op de beveiliging!


Zelf installeren of laten installeren?

Tijdens het maken deze informatiepagina over de AJAX FireProtect wit bedacht ik mij steeds dat de installatie van dit draadloos systeem, mij het meeste bij blijft. Ik ben zelf de eigenaar van draadloos-alarm.nl en ook van het ICT-bedrijf Van Dulst Automatisering.

Voorheen werkte wij met andere merken, hiervoor moesten wij om de 6 maanden op cursus om de systemen te kunnen onderhouden. Daarnaast waren de systemen niet stabiel, maar toen ik met het AJAX- systeem in contact kwam, heb ik dit systeem uitvoerig getest en bij mij zelf geïnstalleerd.


Een korte samenvatting van de installatie

Stap 1 – Haal de FireProtect uit zijn verpakking
Stap 2 – Open het doosje en scan de QR code die op de verpakking of achter op de brandmelder staat
Stap 3 – Volg de stappen die in de APP worden aangegeven
Stap 4 – Leun rustig achterover en laat het beveiligingssysteem u ontzorgen!


Monteren van de AJAX FireProtect

AJAX FireProtect montageTechnische specificaties | AJAX FireProtect wit

Multiesensor::Optisch (photo electric) enHitte (max. en snelle stijging)
Thermomax grenswaarde::60°C
Sirene::85dB op 1mtr. afstand
Kleur: :wit of zwart
Draadloos bereik: :tot wel 1300 m (in open veld)
Communicatie protocol: :Jeweller (868.0-868.6 MHz)
Radio signaal sterkte: :tot 20 mW
Voeding: :2x batterij CR2 (hoofdgebruik), 1x CR2032 (tbv back-up)
Levensduur batterijen::tot max. 4 jaar
Bedrijfstemperatuurbereik: :van 0 C tot +65 C
Omgeving vochtigheidsgraad: :tot op 80%
Afmetingen::56 x 56 x 14 mm.
Gewicht::216 g

Extra informatie

Kleur

,

AJAX BRANDALAM WIT
AJAX FireProtect wit
111.00