AJAX Hub zwart

250.00

De AJAX Hub Zwart ✔AJAX Alarmcentrale ✔2 jaar garantie ✔Leverbaar in de kleuren zwart en wit ✔Gratis APP bediening ✔Direct leverbaar

wit
Wit
zwart
Zwart
Wissen
EAN: 0856963007088 Artikelnummer: AJ-HUB/Z Categorie:

Beschrijving

AJAX HUB  Zwart | Een veilig gevoel, waar je ook bent!

De AJAX Hub zwart is de centrale module die met alle Ajax-apparaten communiceert en beheerd en is verantwoordelijk om mensen te waarschuwen voor openstaande deuren, gebroken ramen, dreigende brand, waterdetectie en het bedienen van garagedeuren, tuinverlichting etc.

Het is zelfs mogelijk met de AJAX MotionCam bij ongewenst bezoek automatisch foto’s te laten doorsturen die door de AJAX MotionCam gemaakt worden, zo bent u en uw beveiligingsbedrijf op de hoogte van wie en wat voor gevaar er aanwezig is op die locatie.

U hoeft niet onder constant toezicht van de beveiligingscamera’s te leven om te weten wat er aan de hand is. Dit systeem zorgt er voor dat u een veilig gevoel krijgt wanneer uw woning of bedrijf verlaat en beveiligd word met een draadloos AJAX alarmsysteem.


Connectiviteit 

Met de AJAX Hub bent u er 100% van verzekerd van een optimale verbinding, doordat deze AJAX Hub zwart standaard voorzien in met 2 simkaart sloten en ook nog eens kan worden verbonden met een Internet kabel met uw modem voorkomt u dat u een melding krijgt als er onderhoudswerkzaamheden zijn met u Internetprovider en u maximaal beveiligd blijft en nog belangrijker u het systeem altijd overal ter wereld kunt bedienen.

Ook is het mogelijk om de centrale via een Wifi verbinding te koppelen echter moet u dan wel ander model AJX HUB kiezen, deze heet de AJAX Hub 2 Plus


100% verzekerd van stabiliteit

Als er een storing door de AJAX Hub zwart wordt gedetecteerd dan krijgt u hier direct bericht van. Dat kan zijn met stroomstoring of dat er iets gesaboteerd wordt. Bij een stroomstoring zal u een melding krijgen maar zal het beveiligingssysteem nog gewoon operationeel zijn door zijn ingebouwde back-up batterij.

Uiteraard zijn de meldingen helemaal naar wens in te stellen zodat u alleen de meldingen krijgt wat u belangrijk vindt en overige meldingen kunt uitschakelen als er vaak stroomstoringen zijn op locatie.


Domotica / automatisering van uw woning of bedrijf

Naast de beveiliging van dit draadloos alarmsysteem, zijn er ook veel modules te verkrijgen waarmee u op afstand uw huis kunt bedienen. Denk bijvoorbeeld aan het bedienen van uw garagedeur, sproei installatie, tuinverlichting, tv etc.

Er zijn diverse modules te verkrijgen voor het bedienen van uw bedrijf of woning, met de draadloze AJAX Smart Socket kunt u in een handomdraai een apparaat met een stekker bedienen via uw smartphone!

Wilt u liever dat de lichtschakelaar of garagedeur met een compact schakelmodule wordt bediend dan kan dat draadloos met de AJAX relay contact of met de AJAX Wall Switch inbouw schakel unit. U kunt deze modules vinden onder onze automatisering categorie.


Altijd up-to-date met een AJAX alarmsysteem!

Het draadloze AJAX alarmsysteem werkt op het besturingssysteem Malevich wat ook gebruikt wordt bij raketsystemen en automatisch remsystemen bij voertuigen. Met dit ultraveilig besturingssysteem is het beveiligingssysteem niet te kraken of te hacken omdat dit werk met 2 factor authenticatie, dus bij wijzigingen moet er 2x worden aangemeld door een apparaat die daarvoor geautoriseerd is.

Omdat AJAX 24/7 bezig is het beveiligingssysteem optimaal te houden zodat het systeem meegaat met de tijd, kan het wel eens voorkomen dat er een update klaar staat, de centrale krijgt hiervan bericht van en zal de update automatisch installeren zonder dat u daarvan hinder heeft.

Hierdoor bent u er altijd van verzekerd dat u beveiligingssysteem altijd voorzien is van de nieuwste beveiligingsmethode waardoor je beveiligingssysteem optimaal blijft functioneren.

Veel andere merken hebben deze optie niet, en zal er een specialist bij moeten komen om het systeem bij te werken, wat helaas kosten met zich mee brengt en u altijd achter de feiten aan loopt op de beveiliging!


Zelf installeren of laten installeren?

Tijdens het maken deze informatiepagina over de AJAX Hub zwart bedankt ik mij steeds dat de installatie van dit draadloos systeem, mij het meeste bij blijft. Ik ben zelf de eigenaar van draadloos-alarm.nl en ook van het ICT-bedrijf Van Dulst Automatisering.

Voorheen werkte wij met andere merken, hiervoor moesten wij om de 6 maanden op cursus om de systemen te kunnen onderhouden. Daarnaast waren de systemen niet stabiel, maar toen ik met het AJAX- systeem in contact kwam, heb ik dit systeem uitvoerig getest en bij mij zelf geïnstalleerd.

Een korte samenvatting van de installatie

Stap 1 – Haal de Hub uit zijn verpakking
Stap 2 – Verbind de voeding en internetkabel met de Hub 2
Stap 3 – Stop de voedingskabel in het stopcontact en de internetkabel in de modem/switch
Stap 4 – Download de gratis AJAX APP (Google Playstore of Apple Appstore) uw alarminstallateur zal hiervoor de AJAX Pro APP gebruiken
Stap 5 – Scan de QR code van de Hub 2 en volg de instructies in de APP
Stap 6 – Koppel de componenten met de centrale via de APP
Stap 7 – Kies de gewenste actie per component
Stap 8- Leun rustig achterover en laat het beveiligingssysteem u ontzorgen!


Technische specificaties | AJAX Hub Zwart

 

Gewicht:320 g
Afmetingen:162.7 x 162.7 x 35.9 mm
Kleur:zwart en wit
Maximaal aantal componenten:100
Aantal gebruikers:50
Draadloos bereik:tot wel 2000 m (in open veld)
Communicatie protocol:Jeweller (868.0-868.6 MHz)
Radio signaal sterkte:20 mW
Communcatie mogelijkheden:Ethernet | GSM (850/900/1800/1900 MHz)
CCTV:video camera's met RTSP support
Ingebouwde batterij:Li-Pol | 2Ah
Bedrijfsduur zonder voeding:tot wel 15 uur
Voeding:110 - 250 V AC
Bedrijfstemperatuurbereik:from 0 C to +50 C
Communicatie mogelijkehden:2x GSM , 1x LAN

Extra informatie

Kleur

,

Module

Centrales

AJAX Hub zwart
AJAX Hub zwart
250.00