AJAX PRO Desktop 3.2: naadloze samenwerking van installatie-, service- en bewakingsunits

AJAX-PRO-Desktop-3.2-voorbeeld

Maak kennis met PRO Desktop 3.2 met ondersteuning voor bedrijfsaccounts voor installatie- en servicebedrijven.

De app biedt de mogelijkheid om een ​​enkel PRO-account van een bedrijf aan de hub toe te voegen, waaronder tientallen of honderden installateurs kunnen werken met persoonlijke PRO-accounts. Nu kan een bedrijf het werk organiseren met het personeel installateurs en externe aannemers in de uniforme app-interface.

Beveiligingsbedrijven en installatietechnici, die deelnamen aan de bètatest, rapporteerden verbeteringen in de dagelijkse coördinatie, aanzienlijke tijdwinst en betere financiële prestaties.

De PRO Desktop PC-app combineert tools voor het verbinden, onderhouden en bewaken van Ajax-beveiligingssystemen. 
De software maakt het mogelijk om accounts voor bedrijven aan te maken, beschikt over een flexibel systeem van werknemersrollen en gedetailleerde gebeurtenislogboeken.

Gestroomlijnde bedrijfsprocessen

De behoefte aan PRO Desktop 3.2 werd gedicteerd door de markt. Onze ontwikkelaars ontvingen terugkerende verzoeken van installatietechnici en bedrijven uit verschillende landen (sommige bedienen meer dan 16.000 Ajax-systemen): installatiebedrijven moeten een ‘zakelijk’ account op de hub hebben om toegang te verlenen tot individuele PRO-accounts. Met andere woorden, ze willen het werk met aannemers en personeel organiseren in één holistische interface.

De professionele software van Ajax lost al een soortgelijk probleem op voor monitoringbedrijven. Met PRO Desktop kan een account worden geregistreerd dat één account op de hub nodig heeft, maar tegelijkertijd PRO-accounts van veel operators kan voorzien van gecontroleerde en veilige toegang tot het gebeurtenislogboek en alarmen van het systeem. Geen toegang tot systeeminstellingen. Accounts van operators hebben alleen toegang tot de gegevens die ze nodig hebben voor hun werk: gebeurtenislogboeken, fotoverificaties en statussen van systeemapparaten.

AJAX PRO Desktop 3.2 bedrijf voorbeeld
Met de bedrijfsmodule in PRO Desktop kan de toegang van elke operator tot alarmbewaking worden beheerd en elke werkplek een unieke identificatiecode krijgen.

Installatie- en servicebedrijven verwachtten vergelijkbare mogelijkheden te krijgen. De mogelijkheid om de PRO-accounts van contractanten en werknemers te beheren, hen tijdelijke toegang tot systeeminstellingen te geven en de toegang van accounts tot gevoelige gegevens te beperken – dit alles moest de bedrijfsprocessen en klantenservice aanzienlijk verbeteren.

Daarom hebben we de PRO Desktop-functionaliteit uitgebreid. Er is nu een aparte set functies voor monitoring en een aparte set functies voor servicebedrijven beschikbaar. De PRO Desktop 3.2-interface en functies passen zich aan de gekozen functionaliteit aan. Het is ook mogelijk om beide soorten diensten te selecteren. Dit is bedoeld voor degenen die tegelijkertijd installatie- en bewakingsdiensten leveren.

AJAX PRO Desktop 3.2 service bedrijf voorbeeld
Het PRO-account waarmee het bedrijf is gemaakt, krijgt de rol van bedrijfseigenaar. 
Zo’n account heeft toegang tot alle PRO app-modules, kan de werknemersrechten uitnodigen, verwijderen en wijzigen, evenals bedrijfsgegevens wijzigen.

Met 18 jaar ervaring in de beveiligingsindustrie kan ik vol vertrouwen zeggen dat de evolutie van professionele Ajax-apps indrukwekkend is. Afstandsbediening, flexibel systeem van rollen, intuïtieve interface en volledige statusinformatie voor systemen en apparaten stellen ons in staat efficiënter te werken.

Christina Suau, technisch manager, Trablisa

Synergie met mobiele apps

De update is van toepassing op pc-apps, mobiele PRO-apps en een deel van de Ajax Cloud-server.

Bij het aanmaken van een bedrijfsaccount biedt PRO Desktop 3.2 aan om het bedrijfsprofiel te selecteren: Alarmbewaking of Installatie en onderhoud . De eigenaar kan beide profielen selecteren — het bedrijf heeft dan toegang tot een monitoringmodule en alle 7 werknemersrollen, inclusief nieuwe Installateur (installatiemonteur) en Hoofd van installateursrollen .

Tabel met machtigingen volgens gebruikersrollen

Menu/RoleOwner of the companySenior CMS engineer
EngineerHead of operatorsOperator
Company moduleHas accessHas accessHas accessHas accessView menu RRU
General information menuView/EditViewViewViewNo access
Employees menuView/EditView/EditLimited View/EditLimited View/EditNo access
Workstations menuView/EditView/EditView/EditView/EditNo access
Rapid response units (RRU) menuView/EditView/EditView/Edit without the ability to delete crewsViewView
Objects moduleView/Edit/Arm objectsView/Edit/Arm objectsView/Edit/Arm objectsView/Arm objectsView/Arm objects
Journal moduleViewViewViewViewView
Monitoring moduleHas accessHas accessNo accessHas accessHas access
New menuViewViewNo accessViewView
Processing menuView/EditView/EditNo accessView/Edit AllView/Edit of processing by him
Sleep mode menuView/EditView/EditNo accessView/EditView/Edit

De mobiele PRO-app biedt nu de mogelijkheid om de hubs van het bedrijf te scheiden van de PRO-accounthubs van de installateur. Er zijn nu verschillende hublijsten beschikbaar in de interface en de installateur kan er met twee klikken tussen schakelen.

AJAX Pro APP en Desktop beheer en installatie gescheiden
Het bedrijf dat de installateur toegang heeft verleend tot de hubs kan worden geselecteerd door op het menu bovenaan het scherm te klikken.

Geen beperkingen: een bedrijf kan meerdere installateurs hebben, iedereen met een eigen PRO-account, en een installateur kan met meerdere bedrijven werken door simpelweg in de apps tussen hen te schakelen. Alle informatie van geïnstalleerde systemen wordt direct gesynchroniseerd met apps via Ajax Cloud. Alle verzonden en opgeslagen gegevens zijn veilig versleuteld.

Ik gebruik Ajax PRO apps zowel op mijn smartphone als laptop. Tijdens het testen van de recente update heb ik gemerkt dat het me helpt om me op mijn werk te concentreren. En dit is wat een goed hulpmiddel definieert – niets stoort je. Een echt naadloze ervaring.

Rickie Collier, directeur bij AML Service Group Europe Ltd

Voordelen van cloudtechnologieën

PRO Desktop 3.2 cloudinfrastructuur vereist geen krachtige servers, dedicated IP of systeembeheerders. Ajax Cloud bevindt zich in verschillende geografisch verspreide datacenters, heeft een intelligente load balancer en maakt gebruik van geavanceerde servertechnologie.

De beschikbaarheid van Ajax Cloud in 2021 was 99,995% .

Met Ajax Cloud biedt PRO Desktop meer voordelen, zelfs in vergelijking met de beste SaaS-oplossingen in de branche. U hoeft geen apart abonnement aan te schaffen om de functionaliteit te wijzigen of extra serverruimte op te schalen. Ajax Cloud-infrastructuur staat klaar voor jouw bedrijf om elke week te veranderen en op te schalen.

Realtime administratie en controle

Upgrades van cloudservers en wijzigingen in de PRO-interface-apps vergemakkelijken het werk van zowel grote beveiligingsbedrijven als installatiebedrijven met meerdere werknemers.

Het bedrijfsprofiel kan op elk moment worden gewijzigd . Alarmbewaking toevoegen aan installatiediensten? Een apart bedrijf aanmelden voor de serviceafdeling? Geen probleem. In feite zijn er drie app-configuraties beschikbaar, de interface past zich onmiddellijk aan zodra de eigenaar het type bedrijf in de instellingen verandert.

Meer werknemersrollen voor flexibele toegangscontrole . Een medewerker met de rol Hoofd installateur kan installateursaccounts toevoegen en beheren en toegang verlenen tot systeeminstellingen, maar binnen de limieten van de rechten die voor het bedrijfsaccount zijn gedefinieerd.

Indien nodig kan het hoofd installateurs optreden als installateur en de instellingen van het beveiligingssysteem wijzigen zonder tussen rollen in de interface te hoeven wisselen.

AJAX PRO Desktop 3.2 service bedrijf installateur toevoegen
De rol wordt ingesteld bij het toevoegen van een medewerker aan PRO Desktop en kan op elk moment worden gewijzigd.

De nieuwe rol Installateur is bedoeld voor degenen die op locatie werken: verbindt de hub met het CMS, configureert apparaten via de mobiele app en onderhoudt het systeem vervolgens, indien nodig op afstand. Een installateur kan apparaten configureren en gebeurtenislogboeken bekijken van alleen die hubs waartoe het bedrijf hen toegang heeft gegeven. De toegang wordt in realtime gecontroleerd.

Timer voor toegang tot systeeminstellingen . Op verzoek kan een installateur tijdelijk toegang krijgen tot de Ajax-instellingen — voor 1, 2, 4 of 8 uur. Het hoofd installateurs kan ook een specifieke installateur toewijzen aan een voorziening met permanente toegang tot instellingen. In dit geval heeft de hubbeheerder de uiteindelijke controle over de toegang tot systeeminstellingen – elk PRO-account werkt alleen binnen de limieten die zijn ingesteld door een beheerder.

AJAX PRO Desktop tijdelijk toegang krijgen tot de Ajax-instellingen
Zodra de timer stopt, is de toegang uitgeschakeld en kan de installateur de hub-instellingen niet meer wijzigen.

Gedetailleerd gebeurtenislogboek opgeslagen tot 2 jaar . Het PRO Desktop-gebeurtenislogboek is zowel een controletool als een gegevensbron voor de optimalisatie van bedrijfsprocessen. Alle acties van de installateurs worden geregistreerd en kunnen in realtime worden bekeken. U kunt een set filters gebruiken om snel te zoeken.

AJAX PRO Desktop gebeurtenislogboek
Het PRO Desktop-gebeurtenislogboek is in realtime beschikbaar en heeft een set filters.

Hoe de update te krijgen

PRO Desktop 3.2 voor Windows en macOS is nu beschikbaar om te downloaden.

Downloaden voor WindowsDownloaden voor mac OS

Als je een eerdere versie van PRO Desktop hebt geïnstalleerd, biedt de app een automatische update aan. Meertalige Ajax-ondersteuning staat op elk moment klaar om technische vragen te beantwoorden.

Nieuws

Roldeuren en rolluiken beheren met Ajax

Roldeuren en rolluiken beschermen en bedienen met een draadloos alarmsysteem

Nieuws

Ajax Socket: Een slimme energie stekker voor een slim huis

Ajax Socket is een radiogestuurde slimme stekker ontwikkeld door Ajax Systems. Het …

Nieuws

AJAX PRO Desktop 3.2: naadloze samenwerking van installatie-, service- en bewakingsunits

Maak kennis met PRO Desktop 3.2 met ondersteuning voor bedrijfsaccounts voor …

Nieuws

Motioncam Outdoor foto’s op verzoek

MotionCam (PhOD) Juwelier en MotionCam Outdoor (PhOD) Juwelier breiden de reeks bewegingsdetectoren uit …

Nieuws

AJAX Draadloos Alarm update 2.13.1

De OS Malevich 2.13.1 update biedt de mogelijkheid om toegangscodes aan te …

Uncategorized

Welcome to Flatsome

Welcome to WordPress. This is your first post. Edit or …

Uncategorized

Just another post with A Gallery

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. In sed …

Uncategorized

A Simple Blog Post

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam …

Style

A Video Blog Post

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. In sed …
Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.