AJAX ReX Wit

185.00

De AJAX ReX Wit ✔Draadloze signaalversterker ✔2 jaar garantie ✔Leverbaar in zwart en wit ✔Vergroot het bereik tot wel 1600 meter ✔Direct leverbaar

wit
Wit
zwart
Zwart
Wissen
Artikelnummer: AJ-REX Categorie:

Beschrijving

AJAX ReX Wit | Optimale draadloze verbinding creëren

Met de AJAX ReX Wit kan het bereik van de AJAX HUB vergroot worden zodat u een groter gebied kunt beveiligen met een alarmcentrale.

De AJAX ReX (ook wel Range Extender Signaalversterker / Repeater genoemd) vergroot het bereik van het alarmsysteem als het signaal vanuit de AJAX Hub niet voldoende is.

Dit kan wel eens voorkomen bij het beveiligen van meerdere gebouwen op een alarmsysteem. Zo is het mogelijk dat bij het beveiligen van uw woning het signaal van de AJAX Hub/ Centrale niet voldoende is voor het beveiligen van uw loods die bij uw woning staat.

Door gebruik te maken van een versterker zoals de AJAX Rex wit vergroot u het bereik van uw alarmsysteem en kunt u de loods beveiligen door een draadloos alarmsysteem te gebruiken, wat natuurlijk een stuk goedkoper is en gemakkelijker te bedienen is dan 2 alarmsystemen .

Hoe werkt het?


Connectiviteit / verbinding

Met de AJAX ReX Wit kunt u eenvoudig uw bereik van uw draadloos alarmsysteem vergroten en bent u verzekerd van een stabiele en betrouwbare sterke verbinding.

Het bereik van deze versterker voor het draadloze signaal heeft wel een bereik van 1600 meter (theoretisch) en er kan gekozen worden welke draadloze componenten moeten communiceren via de AJAX ReX en welke componenten moeten communiceren met de HUB.


Betrouwbaarheid

De unieke operatielogica van OS Malevich beschermt ReX tegen software- en hardware aanvallen en zorgt ervoor dat het bestand is tegen virussen of exploits.

Bovendien zijn alle ReX-communicaties versleuteld, waardoor het onderscheppen van signalen praktisch onmogelijk is. En zelfs tijdens een stroomstoring blijft ReX met behulp van de ingebouwde reservebatterij de wacht houden over uw eigendom.

Veiligheid

Met de AJAX ReX word de veiligheid van het alarmsysteem vergroot, dat komt doordat er geen problemen meer zullen zijn met de connectie tussen de apparaten en de AJAX Hub’s.

Door de solide montage van de AJAX ReX zal het niet mogelijk zijn dit apparaat te saboteren want wanneer de versterker goed gemonteerd is en er zou een poging gedaan worden de versterker te saboteren of verplaatsen dan zal er direct een Push melding verstuurd worden naar degene die het alarmsysteem beheerd.

Zelfs wanneer er om wat voor rede dan ook stroomuitval geconstateerd word zal de ReX actief blijven voor de duur van 35 uur en zorgen dat alle componenten geen bereik verlies hebben.


Zelf installeren of laten installeren?

Tijdens het maken deze informatiepagina over de AJAX ReX Wit bedacht ik me steeds dat de installatie van dit draadloos systeem mij het meeste bij blijft. Ik ben zelf de eigenaar van draadloos-alarm.nl en ook van het ICT-bedrijf Van Dulst Automatisering.

Voorheen werkte wij met andere merken, hiervoor moesten wij om de 6 maanden op cursus om de systemen te kunnen onderhouden. Daarnaast waren de systemen niet stabiel, maar toen ik met het AJAX- systeem in contact kwam, heb ik dit systeem uitvoerig getest en bij mij zelf geïnstalleerd.

Een korte samenvatting van de installatie

Stap 1 – Haal de ReX uit zijn verpakking
Stap 2 – Open de achterkant van het product
Stap 3 – Sluit de voedingskabel in het stopcontact
Stap 4 – Scan de QR code van de AJAX ReX en voeg deze toe aan het systeem
Stap 5 – Monteer de AJAX ReX
Stap 6 – Koppel de gewenste draadloze componenten
Stap 7 – Leun rustig achterover en laat het beveiligingssysteem u ontzorgen!


Monteren van het product

AJAX ReX Montage

 


Technische specificaties | AJAX ReX Wit

Aantal apparaten in comb. met de hub:99
Aantal apparaten in comb. met de hub plus:149
Range extender:1800 meter
Installatie methode:Binnen
Sabotage beveiliging:Jamming en tamper beveiliging
Formaat:163 x 163 x 36
Communicatie protocol:Jeweller (868.0-868.6 MHz)

Extra informatie

Kleur

,

AJAX ReX Wit (38)
AJAX ReX Wit
185.00