AJAX Space Control wit

45.00

AJAX Space Control wit ✔Draadloze afstandsbediening ✔2 jaar garantie ✔Leverbaar in zwart en wit ✔Bereik tot wel 1300 meter (open veld) ✔Direct leverbaar

wit
Wit
zwart
Zwart
Wissen
Artikelnummer: AJ-SPACE Categorie:

Beschrijving

AJAX Space Control wit | Beveiligen met 1 druk op de knop !

De AJAX Space Control wit ook wel de afstandsbediening genaamd bevat 4 knoppen en laat de gebruiker het alarm met 1 druk op de knop IN/UIT schakelen. Ook is er de mogelijkheid een paniekalarm te genereren. Wanneer niet alle ruimtes in het beveiligde pand tegelijk IN/UIT geschakeld moeten worden dan kan er met de overgebleven knop een deelschakeling geactiveerd worden.

Space Control 3 wit


Waarom een afstandsbediening gebruiken?

Het welbekende bedienpaneel maakt tegenwoordig vaak plaats voor een afstandsbediening om het alarm in of uit te schakelen. Deze afstandsbediening kan aan de sleutelbos gedaan worden.


Altijd up-to-date met een AJAX alarmsysteem!

Het draadloze AJAX alarmsysteem werkt op het besturingssysteem Malevich wat ook gebruikt wordt bij raketsystemen en automatisch remsystemen bij voertuigen. Met dit ultraveilig besturingssysteem is het beveiligingssysteem niet te kraken of te hacken omdat dit werk met 2 factor authenticatie, dus bij wijzigingen moet er 2x worden aangemeld door een apparaat die daarvoor geautoriseerd is.

Omdat AJAX 24/7 bezig is het beveiligingssysteem optimaal te houden zodat het systeem meegaat met de tijd, kan het wel eens voorkomen dat er een update klaar staat, de centrale krijgt hiervan bericht van en zal de update automatisch installeren zonder dat u daarvan hinder heeft.

Hierdoor bent u er altijd van verzekerd dat u beveiligingssysteem altijd voorzien is van de nieuwste beveiligingsmethode waardoor je beveiligingssysteem optimaal blijft functioneren.

Veel andere merken hebben deze optie niet, en zal er een specialist bij moeten komen om het systeem bij te werken, wat helaas kosten met zich mee brengt en u altijd achter de feiten aan loopt op de beveiliging!


Zelf installeren of laten installeren?

Tijdens het maken deze informatiepagina over de AJAX SpaceControl zwart bedacht ik mij steeds dat de installatie van dit draadloos systeem, mij het meeste bij blijft. Ik ben zelf de eigenaar van draadloos-alarm.nl en ook van het ICT-bedrijf Van Dulst Automatisering.

Voorheen werkte wij met andere merken, hiervoor moesten wij om de 6 maanden op cursus om de systemen te kunnen onderhouden. Daarnaast waren de systemen niet stabiel, maar toen ik met het AJAX- systeem in contact kwam, heb ik dit systeem uitvoerig getest en bij mij zelf geïnstalleerd.


Een korte samenvatting van de installatie

Stap 1 – Haal de Space Control uit zijn verpakking
Stap 2 – Open het doosje en scan de QR code die op de verpakking staat
Stap 3 – Volg de stappen die in de APP worden aangegeven
Stap 4 – Leun rustig achterover en laat het beveiligingssysteem u ontzorgen!


Technische specificaties | AJAX Space Control wit

Aantal knoppen::4 stuks
Paniekfunctie::Ja
Afmetingen::65 x 37 x 10 mm.
Gewicht::13 g
Kleur::zwart of wit
Draadloos bereik::tot wel 1300 m (in open veld)
Communicatie protocol:Jeweller (868.0-868.6 MHz)
Radio signaal sterkte::tot 20 mW
Voeding::1x CR2032A Batterij
Levensduur batterijen::Tot max. 5 jaar

Extra informatie

Kleur

,

Space Control
AJAX Space Control wit
45.00