SIRENE DRAADLOOS

“De sirenes schrikken indringers af met een luid alarm en trekken de aandacht van de buren.”

DRAADLOZE SIRENES

Een sirene is het enige alarm dat de aandacht trekt. Daarom proberen indringers dat als eerst uit te schakelen. De draadloze sirenes van Ajax zijn voorzien van bescherming tegen vandalen en hebben een luide zoemer die de aandacht van een hele buurt zal trekken.

Een krachtige alarmsounder, helder ledlampje, weerbestendige behuizing en een ingebouwde versnellingsmeter die waarschuwt bij een poging om de sirene te ontmantelen, zijn allemaal essentiële elementen die gecombineerd worden in een alarmsirene voor buiten, om de beveiliging van een vakantiehuisje, privéwoning of kantoor te verzekeren.

De compacte en minimalistische behuizing van de binnensirene is voorzien van een krachtig geluid en een sabotage-alarm dat waarschuwt als de sirene wordt losgemaakt van de bevestiging. De sirenes van Ajax kunnen ook gebruikt worden als indicator van de beveiligingsstatus, in- en uitgangsvertragingen en kunnen zelfs reclame maken voor beveiligingsdiensten.

BINNEN SIRENE AJAX

Draadloze binnen sirene die luid de alarmbel luidt wanneer het alarmsysteem iets detecteert. De sirene wordt binnen gemonteerd en geeft ook aan wanneer het alarm in of uitgeschakeld wordt.

ajax binnen sirene zwart
AJAX alarmsysteem binnen sirene

INSTALLATIE / MONTAGE

De sirene is direct gebruiksklaar. U hoeft alleen de sirene toe te voegen bij de AJAX APP en te monteren.

Binnen enkele minuten kunt de AJAX binnen sirene gebruiken.

BUITENSIRENE AJAX

Draadloze buiten sirene van AJAX is geschikt voor buiten en waarschuwt met geluid en licht dat er gevaar dreigt.

De AJAX buiten sirene wordt buiten geïnstalleerd zodat iedereen kan zien er horen als er iets aan de hand is.

AJAX StreetSiren montage

Weerstand

De buitensirenes van Ajax kunnen extreme hitte, kou en stormen doorstaan. Ze blijven werkzaam bij een bereik van –25°C tot +60°C en de behuizing heeft een IP54-beschermingsindex.

Een alarm gaat af bij elke poging om de externe sounder van het oppervlak te halen. De sirenes zijn volledig autonoom: ze kunnen niet worden uitgeschakeld door de stroom af te sluiten.

De ingebouwde batterijen gaan jaren mee en de sirene geeft van tevoren aan wanneer ze vervangen moeten worden.

VEELZIJDIGHEID

Naast het alarmgeluid kan de sirene beschikken de Ajax sirenes ook over andere functies die het gebruik van het beveiligingssysteem nog aangenamer maken.

Het ledlampje geeft aan of het alarm in of uitgeschakeld is en de sounder kan in- en uitgangsvertragingen signaleren.

Door de vele instellingen in de mobiele app is het mogelijk om buren niet te storen met de werking van specifieke apparaten. U kunt bijvoorbeeld de sirene zo instellen dat hij waarschuwt bij inbraak en brand, maar niet wanneer een waterlek wordt gedetecteerd.

AJAX alarmsysteem buitensirene