Alarminstallatie gemeente Drimmelen

249.00

Alarminstallatie gemeente Drimmelen ✔ Uitgevoerd door een AJAX Professional ✔ Conform voorschriften 2021 ✔ 24 maanden garantie

Categorie:

Beschrijving

Alarminstallatie gemeente Drimmelen 2021

Met inbraakbeveiliging voorkomt u inbraken in uw woning of bedrijfspand in Gemeente Drimmelen.
Op deze pagina leest u alles over het installeren van een AJAX alarmsysteem in Gemeente Drimmelen.

Wist u dat een inbreker soms maar 30 seconden nodig heeft om in te breken in een slecht beveiligde woning of bedrijfspand?
Voorkomen is altijd beter als genezen, plaats daarom altijd als basisbeveiliging eerst een alarmsysteem.


alarminstallatie gemeente drimmelen

Alarminstallatie gemeente Drimmelen, wat is dat??

Als u kies voor een AJAX alarmsysteem inclusief installatie door een van onze AJAX certificeerde monteurs dan wordt u totaal ontzorgt van de installatie en configuratie van het alarmsysteem, en bent u ervan verzekerd dat het alarmsysteem conform de installatievoorschriften van 2021 wordt gemonteerd.

U hoeft niets te doen, wij regelen alles van A tot Z, van het instellen van de AJAX APP op uw smartphone t/m het configureren van de alarmcentrale met de meldkamer.

Hierdoor bent u ervan verzekerd dat het complete alarmsysteem incl. de installatie op uw apparaten zoals smartphone, tablets, computer etc. 100% goed wordt uitgevoerd.


AJAX alarmsysteem met meldkamer koppeling

U heeft de mogelijkheid om het alarmsysteem te koppelen met een meldkamer. Hierbij gaat het om een particuliere meldkamer. Dit is dus niet hetzelfde als de meldcentrale van de politie of andere hulpdiensten.

Voor een koppeling met een PAC (particuliere alarmcentrale) moet u vaak maandelijks betalen. De meldingen van uw alarminstallatie komen direct binnen bij de alarmcentrale. De centralist bekijkt de melding en beelden van de camerabewaking en onderneemt direct actie.


Wat doet een meldkamer?

Wanneer u AJAX alarmsysteem gekoppeld is met een meldkamer en er een melding van uw alarmsysteem bij de meldkamer binnenkomt bekijkt de centralist eerst wat voor alarmmelding het is. Wanneer er sprake is van een brand, inbraak of een overal wordt u direct hiervan op de hoogte gesteld.

Indien u niet bereikbaar bent zal er contact worden gezocht met u opgegeven contacten. De alarmcentrale is 24/7 uur per dag bereikbaar en neemt actie op alle meldingen zodat u ervan verzekerd bent dat altijd iemand uw eigendommen bewaakt.


Uw huis of bedrijf beveiligen met een AJAX Alarmsysteem

Beveilig uw huis in Gemeente Drimmelen met een AJAX alarminstallatie voor inbraakpreventie. Door uw pand draadloos te beveiligen met een AJAX alarmsysteem voorkomt u de kans op een inbraak.

AJAX alarmsysteem installatie Drimmelen (Aangepast) (2)
Alarminstallatie gemeente Drimmelen
249.00