LAAT UW ALARM SYSTEEM DOOR ONZE PROFESSIONAL INSTALLEREN


Het beveiligingssysteem mag het niet laten afweten. Niet alleen de beveiliging van eigendommen, maar ook het leven van mensen hangt ervan af. Als de belangen zo hoog zijn, is elk aspect van de efficiëntie van het systeem van belang: de apparatuur moet betrouwbaar en volledig zijn en de installatie en de opstelling moeten rekening houden met de specifieke kenmerken van de installatie en de nuances van het gebruik. Als er één item van de lijst wegvalt, zal de beveiliging misleidend zijn.

Moderne draadloze beveiligingssystemen lijken eenvoudig. Kabels zijn niet meer nodig, apparaten worden binnen enkele minuten aangesloten en het systeem is intuïtief opgezet met een mobiele app. Deze indruk is misleidend. De installatie van een beveiligingssysteem brengt een reeks verplichte stappen met zich mee: eerst moet de locatie bestudeerd worden en moeten de radiosignalen getest worden. Vervolgens moet er een plan worden opgesteld voor de plaatsing van de apparaten, moet de apparatuur geïnstalleerd worden en moeten de detectiezones getest worden. Daarna moet het systeem opgesteld en getest worden, verbonden worden met de meldkamer en moet het beveiligde object samen met de documentatie overgedragen worden aan de klant. Alleen een PRO, een professionele installateur, kan al deze werkzaamheden snel en correct uitvoeren.


Ajax Alarm Beveiliging PRO

Een ervaren beveiliging installateur heeft de juiste expertise in huis om de zwakke plekken van de installatie nauwkeurig in kaart te brengen en begrijpt wat voor soort bescherming er voor nodig is. Een professional vertrouwt op de vereisten van gespecialiseerde richtlijnen, regelgevingen en werkwijzen uit de industrie. Bovendien kent hij of zij de beveiligingsapparatuur door en door. Het is de PRO die van afzonderlijke apparaten een betrouwbaar, stabiel en efficiënt beveiligingssysteem maakt.

Bij de overdracht van het object aan de klant zorgt de professional ervoor dat het systeem klaar is om aanvallen te weerstaan. Daarom worden alleen professioneel geïnstalleerde beveiligingssystemen door de meldkamer bediend.

KIJK NAAR ONZE MONTEURS KOSTEN MET VEEL MEERWAARDE EN VOORDELEN: