BESTE ALARMSYSTEEM VOOR HUIS EN WONING

Beste alarmsysteem voor huis en woning

Zoek je een betrouwbaar alarmsysteem wat ook nog mooi is qua design? Dan is ons draadloos alarmsysteem absoluut het beste wat u kunt kopen. Een ander voordeel van ons alarmsysteem is de bediening vanaf een smartphone. U kunt overal uw alarmsysteem bedienen vanaf uw smartphone met de gratis APP.

Voeg slimme apparaten toe die de veiligheid nog verbeteren, energie besparen en je huis verder automatiseren. Denk maar aan op afstand bedienbare poorten, thermostaten of een deurbel met camera. Ook is het belangrijk om te weten dat dit alarmsysteem ook gemakkelijk te koppelen is met b.v. brandmelders.

Waarom is AJAX het beste alarmsysteem voor huis en woning?

Wij leveren al sinds 1999 alarmsystemen aan consumenten en bedrijven vanuit Van Dulst Automatisering. Diverse merken zoals Jablotron, CT3000 en Gigaset zijn door ons geinstalleerd en geleverd. Sinds 2019 zijn wij overgestapt op het merk AJAX omdat dit merk veel gebruiksvriendelijker, gemakkelijker en een uniek design heeft.

Ook merken wij dat kwaliteit van AJAX een stuk beter is dan van Jablotron en dat wij veel betere ondersteuning kunnen geven omdat het AJAX alarmsysteem op afstand gemakkelijk uit te lezen is.

VERISURE

Een ander merk alarmsysteem is Verisure, deze wordt vaak aangeboden aan de deur door verkopers van Verisure. Helaas horen wij van klanten dat verkopers van versisure meer gericht zijn op het verkopen dan het adviseren. Hierdoor kopen mensen componenten van het alarmsysteem van Versisure die overbodig zijn.

Waarom is AJAX het beste alarmsysteem voor huis en woning?

Een van de belangrijkste redenen om te kiezen voor een AJAX alarmsysteem is dat je op de hoogte wordt gehouden als er bijvoorbeeld brand uitbreekt in je huis, een inbraak wordt gepleegd of er is iets anders aan de hand.

Het alarmsysteem moet ook gebruiksvriendelijk zijn qua bediening, deze meeste klacht die wij horen van klanten is dat het bedienpaneel waarmee je het alarm kunt inschakelen en uitschakelen lastig te bedienen is. Ons alarmsysteem is gemakkelijk te bedienen via een APP op je smartphone of via een afstandsbediening.

Ook is ons alarmsysteem uit te bereiden met diverse componenten zoals schakelaar, rookmelders, paniekkoppen etc. Hierdoor kunt u van het alarmsysteem een domotica systeem maken en bijvoorbeeld u tuinverlichting schakelen via uw alarmsysteem, of u garagedeur openen via het alarmsysteem op afstand.

Met een goed alarmsysteem kan je ervan uitgaan dat je van alle eventuele calamiteiten bij je thuis altijd als eerste op de hoogte bent. Zo hoef je nooit bang te zijn dat er tijdens je afwezigheid nare dingen gebeuren in je mooie huis.

Meer informatie over het beste alarmsysteem voor huis en woning?

Bent u geïnteresseerd in ons alarmsysteem en wilt u meer informatie of heeft u andere vragen? Wij beantwoorden deze graag voor u! U kunt ons bereiken via emailadres info@draadloos-alarm.nl of telefonisch via telefoonnummer 0162 – 21 20 26