BEVEILIGING CAMPER MET EEN DRAADLOOS ALARM 2021

Optimaal draadloos beveiligd en bedienbaar met uw smartphone”

Beveiligen Camper, Caravan en Chalet

Bij de aankoop van een Camper, Caravan of Chalet doet u een grote investering van misschien wel tienduizenden euro’s. Door de modernste technieken die worden gebruikt om uw mobiele woning van alle mogelijke gemakken te voorzien.

Het bouwen van een verplaatsbare woning zoals een Camper is een vak apart. De specialisten hebben vaak jaren ervaring en dat kun je terug zien in de afwerking.

Alleen is er vaak een belangrijk ding waar ze niet zoveel rekening mee houden en dat is hoe de inbraak in een Camper, Caravan of Chalet voorkomen kan worden.

Een draadloos alarmsysteem zorgt ervoor dat inbrekers u overslaan of u waarschuwt u direct als een inbreker een poging probeert in te breken in uw mobiele woning.


BESTE DRAADLOZE ALARMSYSTEEM 2021

Wij van Draadloos Alarm zijn gespecialiseerd in draadloze beveiligd voor boten, huizen, campers, en jachten. Wij zijn officiaal partner van AJAX draadloze alarmsystemen wat momenteel het beste draadloze alarmsysteem is van 2021.

Met een draadloos alarmsysteem camper van AJAX bent u ervan verzekerd dat u een beveiligingsoplossing heeft met de beste kwaliteit en de nieuwste technieken.

AJAX heeft naast woning beveiliging ook een speciale tak in hun assortiment voor het beveiligen van Jachten, Campers en Chalets.

Draadloos alarmsysteem camper

ZELF BEVEILIGEN CAMPER

Het draadloos alarmsysteem camper van AJAX Systems is zo ontwikkeld in beveiligingsproducten dat die door iedereen te begrijpen zijn, en zelfs door iedereen zijn te installeren.

Het installatiegemak van een AJAX draadloos alarmsysteem camper komt omdat het een volledig draadloos beveiligingssysteem is, met een gigantisch bereik en bedrijfstijd.

De installatie en bediening gaat volledig via uw smartphone of tablet. Via de AJAX applicatie op uw smartphone scant u eenvoudig elke component, waarna deze direct draadloos gekoppeld wordt aan de alarmcentrale. Een video demonstratie is beschikbaar.

Omdat het monteren van een AJAX alarmsysteem camper zonder kabels gaat, voorkomt dat er gaten geboord hoeven te worden of kabels aangelegd moeten worden aan u kostbare camper, caravan of chalet waardoor alles opengehaald moet worden om deze netjes weg te werken.

Of u het beveiligingssysteem zelf installeert of uitbesteed aan erkend installateur, de installatie zal altijd eenvoudig zijn.

En komt u er om wat voor reden toch zelf niet uit als u het beveiligingssysteem installeert en u heeft het bij ons aangekocht, dan zijn wij er elke dag om u te helpen.

Omdat we AJAX Partner zijn hebben wij software waarbij wij u op afstand alles voor u kunnen verzorgen wat programmering van het beveiligingssysteem. Zo bent u ervan verzekerd dat het alarmsysteem altijd optimaal is werkt.


Draadloos alarmsysteem camper auto

DE WERKING VAN EEN ALARMSYSTEEM CAMPER

Een AJAX alarmsysteem camper is een intelligent inbraak beveiligingssysteem dat u direct waarschuwt bij ongewenst bezoek. Dit gebeurd niet alleen met een melding op uw smartphone, maar het draadloos alarmsysteem zal u binnen 7 tot 9 seconden ook direct meerdere foto’s van de oorzaak van de melding tonen.

Uiteraard kan de inbraak ook gepaard gaan met een of enkele luide sirenes om de inbreker af te schrikken en te laten weten dat hij is opgemerkt.


LEVENSDUUR BEVEILIGINGSCOMPONENTEN

Alle AJAX onderdelen zoals bewegingsmelders, deurcontacten enz. hebben een levensduur van ongeveer 4 a 5 jaar. Mocht de batterij leeg zijn dan krijg je hiervan zelf een melding en kun je eventueel zelf de batterij vervangen.


BEREIK DRAADLOOS ALARMSYSTEEM

Het AJAX draadloos alarmsysteem staat o.a. bekend om zijn groot bereik, de beveiligingscomponenten werken tot wel 2.000 meter vanaf de centrale. Hierdoor kunt u met een alarmcentrale een groot omgeving beveiligen.

Beveiligen camper


DE CENTRALE VAN HET ALARMSYSTEEM

Elk alarmsysteem heeft een alarmcentrale nodig waar alle beveiligingscomponenten met samenwerken. Bij ons noemen wij het de Hub. Deze centrale is in diverse uitvoeringen verkrijgbaar, zo is de centrale ook verkrijgbaar met een 3G simkaart verbinding of wifi zender die je kunt koppelen met Internet voor u alarmmeldingen en bediening.

De AJAX alarmcentrale ook wel Hub genoemd is het enige onderdeel binnen het alarmsysteem dat bekabeld aan stroom wordt aangesloten. Speciaal voor Campers, Jachten en Caravans is een centrale verkrijgbaar die werkzaam is op 12 tot 24 volt.


COMPLEET CAMPER ALARMSYSTEM

Voor het beveiligen van een Camper, Caravan of Jacht moet u altijd beginnen met een alarmcentrale waar u naar keuze een of meerdere beveiligingscomponenten kunt kiezen zoals inbraak detectie, rook detectie, water detectie enz.

Het complete aanbod in beschikbare detectors kunt u terugvinden in de categorie winkel in de menubalk.

Naast detectors kiest men voor sirenes, afstandsbedieningen, en eventueel bedieningspanelen voor de bediening van het systeem. Uiteraard kunt u ook altijd met uw eigen smartphone het beveiligingssysteem ten alle tijden bedienen.


UW EIGEN CAMPER ALARMSYSTEEM SAMENSTELLEN

Heeft u geen advies nodig, omdat u reeds overtuigt bent hoe eenvoudig het systeem zich door uzelf laat installeren? Dan kunt u ook direct uw eigen alarmsysteem samenstellen of kiezen voor een van de vele startpakketten.

Maak u geen zorgen als het startpakket van uw keuze er niet tussen staat. U kunt zonder meerprijs zelf een systeem samenstellen zoals beschreven op onze informatie pagina’s.


BELANGRIJK

Als u zelf een alarmsysteem voor u Camper, Jacht of Camper samenstelt dan moet ik wel rekening houden dat u wel een alarmcentrale besteld die geschikt is voor 12 of 24 volt.

De standaard centrale is namelijk uitsluitend geschikt voor 220 Volt, en om op de lagere gelijkstroom spanning te kunnen werken is een kleine aanpassing in de centrale nodig.


ONS ADVIES

Wij raden altijd aan om te beginnen met het kiezen van een alarmcentrale, hierbij moet u zicht afvragen op welke manier u de centrale met Internet wilt koppelen.

Bij een Camper en Jacht wordt meestal gekozen voor een 3G verbinding via een simkaart, hierdoor heeft u alarmcentrale altijd een internet verbinding waardoor het systeem u altijd kan berichten en u het alarmsysteem kan bedienen met uw smartphone.

Na het kiezen van de centrale kunt u de beveiligingscomponenten kiezen, zo wordt er altijd gebruik gemaakt van een bewegingsmelder die activiteit detecteert binnen 12 meter. Hiermee kunt u een groot bereik beveiligen met één alarmcomponent.

Naast een bewegingsdetector wordt er ook minimaal een magneet/deurcontact gekozen die op de deur komt waar je binnenkomt of op inbraakgevoelige plekken.


WILT U MEER INFORMATIE OVER CAMPER BEVEILIGING?

Heeft u vragen over de werking van het alarmsysteem of over de beveiligingsonderdelen?
Neem dan contact op voor een gratis adviesgesprek op afstand. Liever “face to face” contact, dat kan ook.

Geen Camper tot uw beschikking?

AJAX is er uiteraard ook voor uw woning of bedrijf. Ook daar komen onze adviseurs graag voor bij u langs.