Dahua Ranger 2 – 2MP H.265 Wi-Fi Pan & Tilt Camera

59.95

Dahua Ranger 2 Binnen IP Camera. Ben je op zoek naar een leuke binnen camera? Dan is dit misschien wel een leuke camera voor jou en werkt samen met AJAX alarm

Op voorraad

Beschrijving

DAHUA RANGER 2 – 2 MP DRAADLOZE & DRAAIBARE CAMERA

Deze Dahua camera is geschikt voor elk interieur. De camera is draaibaar en is voorzien van de nieuwste technieken. Zo is de Dahua Ranger 2 niet alleen uitgerust met een microfoon en luidspreken zodat je kunt communiceren via deze camera, maar deze Dahua Ranger 2 draaibare camera heeft ook een ingebouwde sirene en is voorzien van bewegingsdetectie die mensen kan onderscheiden van dieren.


Draadloze camera Dahua Ranger 2 geluid detectie


WERKT MET EEN AJAX ALARMSYSTEEM

Deze Dahua Ranger 2 camera werkt naadloos met een AJAX alarmsysteem. Zodra u de draadloze camera heeft geïnstalleerd kunt u deze eenvoudig toevoegen in de AJAX APP op uw smartphone zodat u een APP heeft waarmee u het draadloze alarmsysteem kunt bedienen en de draadloze camera.

DAHUA RANGER 2 inbreker detectie


GEHEEL DRAADLOOS EN EENVOUDIG IN TE STELLEN

De Dahua Ranger 2 werkt draadloos, u hoeft deze camera alleen te voeden met stroom en de rest werkt vanzelf. U kunt via uw smartphone de camera draaien en communiceren.


OPSLAG VOOR BEELDEN

Deze beveiligingscamera slaat de beelden op op een SD-kaart (niet standaard meegeleverd) U kunt maximaal een SD-kaart van maar liefst 256 GB plaatsen in de camera voor het terugkijken van uw beelden.


Standaard garantie

Op alle producten uit onze webshop krijgt u standaard 3 jaar garantie en bieden wij goede technische support.


Meer informatie of advies over een draadloos alarm?

Wilt u meerdere producten uit onze webshop aanschaffen? Vraag dan een offerte aan! Of neem telefonisch contact op  via 0162 – 21 20 26 of stuur een email info@draadloos-alarm.nl Wij komen binnen 24 uur met een passende offerte per e-mail.

Dahua Ranger 2 draadloze camera
Dahua Ranger 2 – 2MP H.265 Wi-Fi Pan & Tilt Camera
59.95