Deurbel speaker

35.00

Deurbel speaker ✔Stopcontact ✔1 jaar garantie ✔Verschillende melodieën ✔Altijd stroom ✔Direct leverbaar ✔Mooi design

Beschrijving

Deurbel speaker | Meldingen in huis !

De deurbel speaker word aangesloten op het stopcontact naar keuze en zorgt er voor wanneer er op de deurbel knop gedrukt word er niet alleen een melding op de telefoon binnen komt maar ook in de woning waar de speaker geplaatst is.

Functies deurbel speaker


Connectiviteit 

U kunt er voor kiezen 1 deurbel speaker te plaatsen in de centrale ruimte in de woning. Omdat de speaker op het stopcontact aangesloten word kan deze in elke ruimte waar een stopcontact aanwezig is aangesloten worden (mits het wifi signaal toereikend is) Ook kan er voor gekozen worden meerdere deurbel speakers aan te sluiten zodat er in meerder ruimtes kenbaar word gemaakt dat er iemand aangebeld heeft. Ook kan er ingesteld worden dat wanneer er bewegingsdetectie is dat hier een melding van gemaakt word.

 

Deurbel speaker stopcontact

 


Zelf installeren of laten installeren?

Er kan voor gekozen worden de deurbel speaker te laten plaatsen maar ook is dit gemakkelijk zelf te doen. Er kan een willekeurig stopcontact gekozen worden en de installatie zal voltooid worden via de gratis APP.


Wat word er geleverd?

  • Handleiding
  • Deurbel speaker

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Deurbel speaker” te beoordelen

Factuurgegevens

Je bestelling

Product
Quantity
Total
Cart Subtotal 0.00
Order Total 0.00
  • Maak je betaling rechtstreeks over op onze bankrekening. Gebruik je bestelnummer als betalingsreferentie. Je bestelling wordt pas verzonden als wij de betaling ontvangen hebben.

Je persoonlijke gegevens zullen worden gebruikt om je bestelling te verwerken, om je beleving op deze site te optimaliseren en voor andere doeleinden zoals beschreven in onze privacybeleid.

Deurbel speaker
Deurbel speaker
35.00