Draadloos alarmsysteem small 2021

826.00

Draadloos alarmsysteem small 2021 pakket voor een appartement of kleine woning. ✔Gratis installatie ✔4 jaar garantie ✔Draadloos ✔Beste prijs ✔Strak design

Categorie:

Beschrijving

DRAADLOOS ALARMSYSTEEM SMALL 2021

Het draadloze alarmsysteem small 2021 als set is geschikt voor appartementen, campers, kleine woningen etc. Het complete beveiligingssysteem is leverbaar in twee kleuren, zwart of wit en is gemakkelijk uit te breiden met andere componenten zoals brandmelders, geschakelde stopcontacten, waterdetectie, en buitendetectie.


WAAROM EEN DRAADLOOS ALARMSYSTEEM?

Draadloze alarmsystemen zijn goedkoper dan je denkt

Veel mensen denken dat een draadloos alarmsysteem voor een woning of bedrijf vele duizenden euro’s gaat kosten. Dit is onjuist. Wij bieden een draadloos alarmsysteem aan vanaf 925 euro inclusief installatie! Ook is het draadloos alarmsysteem zelf zeer gemakkelijk te installeren waardoor de installatie een fluitje van een cent is. De bediening van dit beveiligingssysteem kan zelfs via uw smartphone, u kunt dus overal ter wereld uw alarmsysteem bedienen. Ook een aansluiting van het systeem op een alarmcentrale, waardoor de woning 24 uur per dag wordt gemonitord, kan al voor ongeveer een tientje per maand.

90% minder kans op inbraak en diefstal

Een alarmsysteem zorgt ervoor dat de kans op inbraak/ diefstal significant omlaag gaat. Hiermee bespaar je natuurlijk ook de kosten uit die komen kijken bij een woninginbraak. Hierbij worden namelijk kostbare spullen ontvreemd en krijg je te maken met inbraakschade wat kan oplopen tot duizenden euro’s. Ongeveer de helft van deze kosten worden door de verzekering vergoed, maar de emotionele schade als er bijvoorbeeld een familie-erfstuk wordt gestolen is onvervangbaar.

Geld besparen op de verzekering

De installatie van een alarmsysteem voor je woning kan je maandelijks extra geld opleveren. Voor een woning die met een klasse 2 draadloos alarm beveiligd is gaan namelijk de kosten voor de inboedelverzekering omlaag. Dit kan maandelijks een besparing van wel 20% op de verzekeringskosten opleveren.

De veiligheid van je gezin | Veiligheid staat voorop

Het veilig houden van je dierbaren is natuurlijk van onschatbare waarde. Door de aanschaf van een beveiligingssysteem zijn er kosten die vermeden kunnen worden. Een woninginbraak is namelijk een zeer emotionele zware ervaring en de psychologische schade die hierdoor opgelopen wordt brengt kosten voor een psychische hulp met zich mee.

Een draadloos alarmsysteem kan meeverhuizen

Veel mensen denken dat een alarmsysteem niet mee te verhuizen is van de woning waar je op dat moment woont en dat bij als je gaat verhuizen een verloren investering is. Dit is onjuist, omdat onze alarmsystemen draadloos zijn kun je het gemakkelijk meeverhuizen. Vaak laten mensen het alarmsysteem wel in de woning zitten omdat het ook een waardevermeerdering is van je woning. Vaak wil de nieuwe bewoner ook betalen om het alarmsysteem over te nemen.


GRATIS INSTALLATIE/MONTAGE ALARMSYSTEEM

Deze beveiliging set is inclusief installatie en montage. Wij verzorgen alles van A t/m Z, hierdoor wordt u compleet ontzorgt en hoeft u zich geen zorgen te maken over het instellen en monteren van het alarmsysteem.

Wij zijn AJAX gecertificeerd en hierdoor zal de installatie volgens de nieuwste normen geïnstalleerd worden.


HET VERSCHIL TUSSEN DE ALARMSYSTEEM SETS

Draadloos alarmsysteem set vergelijking


OPTIE: DATA SIMKAART

Wij raden aan om altijd een alarmsysteem te nemen met een simkaart. Hierdoor bent u er zeker van dat het alarmsysteem altijd verbonden is met een meldkamer of smartphone. Als u het alarmsysteem alleen aansluit via het Internet dan zal het alarm een melding geven als het Internet tijdelijk onderbroken wordt bij werkzaamheden die door de provider uitgevoerd worden. Met een simkaart voorkomt u deze meldingen. De kosten voor de simkaart zijn 99 euro per jaar voor een 100% uptime


4 JAAR GARANTIE

U krijgt maar liefst 4 jaar garantie bij dit draadloos alarmsysteem small 2021 set. Standaard krijgt u vanuit de leverancier 2 jaar garantie, maar als u het alarmsysteem door ons laat monteren dan krijgt u van ons 2 jaar extra garantie boven op de standaard garantie. Totaal heeft u dan 4 jaar garantie vanaf de factuurdatum.


OPTIE: ONDERHOUD

Een alarmsysteem moet natuurlijk goed onderhouden worden, mocht er een onderdeel of batterij defect raken dan moet dit z.s.m. opgelost worden. Door een service abonnement te nemen bij uw alarm dan bent u ervan verzekerd dat het beveiligingssysteem 100% werkt.

Het alarmsysteem onderhoud bevat het volgende:

– Vervangen van alle batterijen (om de 2 jaar)
– Geen reiskosten bij storingen
– Geen arbeidskosten bij storingen
– 24/7 monitoring van het alarmsysteem
– Garantie verhoging van 2 naar 4 jaar


INHOUD: DRAADLOOS ALARMSYSTEEM SMALL 2021

Ajax Hub (Centrale met IP en 2x GSM slot)
Ajax MotionProtect (Bewegingsmelder)
Ajax DoorProtect (Magneetcontact)
Ajax SpaceControl (Afstandsbediening)
Ajax Homesiren (Binnen sirene)
– Ajax Streetsiren (Buitensirene)
– Installatie/montage
– Onderhoud
– 4 Jaar garantie
– Gratis stickerpakket
– Gratis Ajax App (Configuratie en Bediening)
– Gratis SIM kaart met 1 maand proefperiode

Draadloos alarmsysteem small 2021
Draadloos alarmsysteem small 2021
826.00