Draadloos alarmsysteem small deluxe 2021

1,136.00

Draadloos alarmsysteem small deluxe 2021 pakket voor een appartement of kleine woning. ✔4 jaar garantie ✔Incl. montage ✔5 jaar onderhoud ✔Gratis simkaart

Categorie:

Beschrijving

DRAADLOOS ALARMSYSTEEM SMALL DELUXE 2021

Dit alarmsysteem small deluxe 2021 set is geschikt voor jachten, appartementen, campers, kleine woningen enz. Het complete beveiligingssysteem is ook voorzien van rookmelders en is leverbaar in twee kleuren, zwart of wit en is gemakkelijk uit te bereiden met andere componenten.


WAAROM EEN ALARMSYSTEEM DE INVESTERING MEER DAN WAARD IS

Alarmsystemen zijn goedkoper dan je denkt

Veel mensen zijn in de veronderstelling dat een alarmsysteem voor een woning vele duizenden euro’s kost. Dit is echter niet waar. Er zijn namelijk bepaalde alarmsystemen op de markt voor enkele honderden euro’s en die je zelf kunt installeren. Ook een aansluiting van het systeem op een alarmcentrale waardoor de woning 24 uur per dag wordt gemonitord kan al voor ongeveer een tientje per maand.

Minder kans op inbraken

Een alarmsysteem zorgt ervoor dat de kans op inbraken significant omlaag gaat. Hiermee bespaar je natuurlijk ook kosten uit die komen kijken bij een woninginbraak. Hierbij worden namelijk kostbare spullen ontvreemd en krijg je te maken met inbraakschade. Veel van deze kosten worden wel door de verzekering vergoed, maar als bijvoorbeeld een familie-erfstuk wordt gestolen is dit onvervangbaar.

Geld besparen op verzekering

De installatie van een alarmsysteem voor je woning kan je maandelijks extra geld opleveren. Voor een woning die met een alarm beveiligd is gaat namelijk de kosten voor de inboedelverzekering omlaag. Dit kan maandelijks een besparing van wel 20% op de verzekeringskosten opleveren.

Je familie veilig houden

Het veilig houden van je familie is natuurlijk van onschatbare waarde. Toch zijn er kosten die vermeden kunnen worden wanneer met een alarmsysteem een woninginbraak voorkomen kan worden. Een woninginbraak is namelijk een zeer emotioneel zware ervaring en de psychologische schade die hierdoor opgelopen kan worden brengt kosten voor een psychische hulp met zich mee.

Een alarmsysteem kan meeverhuizen

Het is een vergissing als je denkt dat een alarmsysteem een investering is voor de woning waar je op dat moment woont en waar je na verhuizing niks meer aan hebt. Ten eerste verhoogd een alarmsysteem de waarde van een woning wanneer deze verkocht moet worden. Daarbij kan een draadloos alarmsysteem ook makkelijk met je meeverhuizen als je dit wilt. Wanneer de nieuwe bewoner niets extra’s wil betalen voor het overnemen van een alarmsysteem neem je hierdoor het systeem gewoon met je mee naar de volgende woning.


HET VERSCHIL TUSSEN DE ALARMSYSTEEM SETS

Draadloos alarmsysteem set + rookmelder vergelijking


GRATIS DATA SIMKAART

Exclusief voor onze klanten hebben wij nu een data simkaart. Wij plaatsen bij deze bestelling een simkaart die u gratis kunt gebruiken. (zie bij de Ajax simkaart hoeveel maanden u er nog gratis gebruik van kunt maken). Daarna kost de simkaart € 8,25- per maand en is na een jaar maandelijks opzegbaar.


4 JAAR GARANTIE

U krijgt maar liefst 4 jaar garantie bij dit draadloos alarmsysteem small deluxe 2021 set. Standaard krijgt u vanuit de leverancier 2 jaar garantie, maar als u het alarmsysteem door ons laat monteren dan krijgt u van ons 2 jaar extra garantie boven op de standaard garantie. Totaal heeft u dan 4 jaar garantie vanaf de factuurdatum.


5 JAAR ONDERHOUDT

Deze draadloze alarmsysteem small deluxe 2021 set is standaard inclusief 4 jaar onderhoudt. Dit betekent dat wij uw alarmsysteem 24/7 beheren en onderhouden. Het alarmsysteem onderhoud bevat het volgende:

– Vervangen van alle batterijen (om de 2 jaar)
– Geen reiskosten bij storingen
– Geen arbeidskosten bij storingen
– 24/7 monitoring van het alarmsysteem
– Garantie verhoging van 2 naar 4 jaar


INSTALLATIE/MONTAGE ALARMSYSTEEM

Deze set is incl. installatie/montage van het alarmsysteem. Wij verzorgen alles van a t/m z, hierdoor wordt u compleet ontzorgt en hoeft u zich geen zorgen te maken over het instellen, monteren en installatie van het alarmsysteem.

Wij zijn AJAX gecertificeerd en hierdoor zal de installatie volgens de nieuwste normen geinstalleerd worden.


INHOUD: DRAADLOOS ALARMSYSTEEM SMALL DELUXE 2021

1X Ajax Hub (Centrale met IP en 2x GSM slot)
1X Ajax MotionProtect (Bewegingsmelder)
1X Ajax DoorProtect (Magneetcontact)
1X Ajax SpaceControl (Afstandsbediening)
1X Ajax Homesiren (Binnen sirene)
– 1X Ajax Streetsiren (Buitensirene)
– 1X Ajax FireProtect (Rookmelder)
– Installatie/montage
– Onderhoud
– 4 Jaar garantie
– Gratis stickerpakket
– Gratis Ajax App (Configuratie en Bediening)

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Draadloos alarmsysteem small deluxe 2021” te beoordelen

Draadloos alarmsysteem small 2021
Draadloos alarmsysteem small deluxe 2021
1,136.00