DRAADLOOS ALARMSYSTEEM

“Waar draadloze beveiliging gezien wordt als kunst”

DRAADLOOS ALARMSYSTEEM


Veiligheid gaat voor alles! Met een draadloos alarmsysteem kunt u de veiligheid van u kantoor of woning vergroten zonder dat dit ten koste gaat van u wooncomfort of interieur.


BESTE DRAADLOOS ALARMSYSTEEM VAN 2021

Als u het beste draadloos alarmsysteem van 2021 wilt kopen dan is het merk AJAX het beste wat u kunt kiezen. Het draadloze alarmsysteem van AJAX heeft al diverse onderscheidingen behaald in 2021 met:

– Mooi design
– Eenvoudige installatie
– Stabiliteit en kwaliteit
– Enovatie

draadloos alarmsysteem 2021

EENVOUWDIGE INSTALLATIE DRAADLOOS ALARMSYSTEEM

Met de aanschaf van een draadloos alarm wordt u woning of kantoor binnen een handomdraai optimaal beveiligd. De installatie van het draadloos alarmsysteem is gemakkelijk zelf uit te voeren en is uit te bereiden met extra componenten zoals een rookmelder of garagedeur module waarmee u de garagedeur op afstand kunt bedienen.

Omdat er geen kabels vanuit de ene ruimte naar de andere ruimte aangelegd hoeft te worden en het alarmsysteem compleet draadloos werkt kunt u het systeem ook gemakkelijk verplaatsen in geval bij een nieuwe kantoor of verhuizing. U koppelt de alarmcentrale inclusief sensoren los en installeert u het systeem gemakkelijk op de nieuwe locatie.

draadloos alarmsysteem bediening

DRAADLOZE ALARMSYSTEEM MET CAMERA EN ANDERE FUNCTIONALITEITEN

Een draadloos alarmsysteem bied u niet alleen optimale veiligheid maar bied u ook maximale functionaliteit. Onze draadloze alarmsystemen zijn bijzonder gemakkelijk uit te bereiden met modules waarmee u ook andere apparaten zoals u tv, toegangsdeur of garage deur kunt bedienen.

Zo is het mogelijk om uw garagedeur te koppelen met uw alarmsysteem waardoor u de garagedeur op afstand kunt openen of sluiten d.m.v. de APP op uw telefoon.

Ook kunt u ook beveiligingscamera’s koppelen met het draadloos alarmsysteem waardoor u met een APP zowel u alarm als uw camera’s kunt bedienen.


VOORDELEN DRAADLOOS ALARMSYSTEEM

Een draadloos alarmsysteem biedt vele voordelen ten opzichte van bekabelde alternatieven. Het meest voor de hand liggende voordeel is nog wel de gemakkelijke installatie. Omdat het systeem communiceert via de draadloze 868 mhz frequentie en geen gebruik maakt van kabels, is het installeren van een draadloze alarminstallatie relatief eenvoudig.

Een draadloos alarmsysteem is in een handomdraai uit te breiden en in te richten met extra draadloze componenten. De 868 mhz securityfrequentie die zorgt voor de draadloze verbinding tussen de centrale en alle componenten is niet gevoelig voor interventie en daarmee net zo veilig als een bekabeld alarmsysteem.


MAXIMALE INBRAAKBEVEILIGING MET HET BESTE MERK AJAX

Het draadloos alarmsysteem van ons merk AJAX heeft een uitstekende reputatie als het gaat om betrouwbaarheid en gebruiksvriendelijkheid. De AJAX alarmsystemen zijn eenvoudig te installeren en uit te bereiden met veel modules waardoor het alarmsysteem niet alleen uw veiligheid vergroot maar ook uw automatisering en bediening van diverse apparaten eenvoudig maakt.

De bediening van het alarm en eventuele andere apparaten zijn slechts met enkele vingerbewegingen te bedienen van uw smartphone of afstandsbediening.


DRAADLOOS ALARMSYSTEEM KOPEN BIJ DRAADLOOS-ALARM.NL

Wij van Draadloos-alarm.nl hebben veel ervaring in draadloze beveiligingsoplossingen. Wilt u meer weten van onze draadloze alarmsystemen of heeft u vragen of een andere specifiek product? Aarzel dan niet en neem vrijblijvend contact op via 0162 – 21 20 26 of het contactformulier op onze website. Onze behulpzame medewerkers helpen u graag verder.