Draadloze camera + intercom Zwart

199.00

Draadloze camera + intercom Zwart ✔Gratis APP ✔1 jaar garantie ✔Wifi verbinding ✔Terugkijken van beelden ✔Direct leverbaar ✔Mooi design ✔Live ✔Bewegingsdetectie

Uitverkocht

Beschrijving

Draadloze camera + intercom Zwart | Een veilig gevoel , waar je ook bent!

Bent u niet aanwezig op locatie maar wilt u toch weten wie er op uw terrein geweest is dan is deze Draadloze camera + intercom Zwart de perfecte oplossing. Door de 1080p HD camera , intercom en schijnwerpers die op de camera zitten zal een ongenode gast direct zichtbaar zijn. Er is een microfoon en speakers ingebouwd zodat er een tweeweg communicatie opgezet kan worden en er direct contact gelegd kan worden met de persoon die door de camera in beeld gebracht word.

Ook al bent u er niet op tijd bij en is de persoon al weg dan kunnen de beelden en het geluid wat de persoon geproduceerd heeft terug gekeken worden.

De meldingen die door de draadloze camera worden gegeven worden via de telefoon getoond maar er kan ook voor gekozen worden een speaker in de woning te plaatsen.


Connectiviteit 

De slimme draadloze camera word verbonden via uw wifi netwerk en zorgt er zo voor dat de camera op elke gewenste locatie gemonteerd kan worden (als de wifi verbinding toereikend is)
Er zijn veel opties die aangepast kunnen worden in het menu van de camera en zoals in dit schema te zien is zijn dit al de belangrijke punten van de camera.

De draadloze camera is voorzien van 1 batterij maar heeft de mogelijkheid een extra batterij toe te voegen en zo nooit zonder stroom kan komen te zitten.

Specificaties

Er kan een abonnement afgesloten worden waarvan de kosten €3 per maand of €30 per jaar zullen bedragen, de extra opties die dan actief blijven zijn (af te sluiten in de APP)

  • Opnemen en opslaan van beelden (delen en terugkijken van opgeslagen beelden)
  • Persoonsherkenning (meldingen wanneer een persoon word herkend)
  • Uitgebreide meldingen (voorvertoning doormiddel van een foto)
  • Verlening van de garantie bij de fabrikant

Zelf installeren of laten installeren?

U kunt er voor kiezen de camera te laten installeren maar er ook kan de camera zelf geïnstalleerd worden. Wanneer er gekozen word voor zelf installeren zal de uitgebreide handleiding te vinden zijn in de gratis APP.

 


Technische specificaties | Draadloze Camera

Type beelddefinitie ondersteuningFull hd - 1920 x 1080 pixels
Type stroomvoorzieningAccu / batterij
OpslagmogelijkhedenCloud
Wifi ingebouwd
Waterbestendig
WaterdichtheidSpatwaterdicht
Streamen
GebruikslocatieBuitenshuis
Bewegingsdetectiesensor
Infraroodverlichting
Bereik infraroodlicht9 meter