Draadloze deurbel met camera + intercom

199.00

Draadloze deurbel met camera ✔Gratis APP ✔1 jaar garantie ✔Wifi verbinding ✔Terugkijken van beelden ✔Direct leverbaar ✔Mooi design ✔Live beeld ✔Bewegingsdetectie

Uitverkocht

Beschrijving

Draadloze deurbel met camera + intercom | Een veilig gevoel , waar je ook bent!

Bent u niet aanwezig op locatie maar wilt u toch weten wie er voor deur heeft gestaan dan is deze deurbel een perfecte oplossing. Of er nu aangebeld is of iemand is zomaar op uw terrein geweest zonder uw medeweten dan kunt u dat met deze slimme deurbel terug zien of zelfs live bekijken.

Wanneer er geconstateerd word dat dit het geval is kan er ook direct actie worden ondernomen door de oproep aan de deurbel op te nemen of door een gesprek te starten en te zorgen dat de persoon uw terrein verlaat.

De meldingen die door de deurbel worden gegeven worden via de telefoon getoond maar er kan ook voor gekozen worden een deurbel speaker in de woning te plaatsen.


Connectiviteit 

De slimme draadloze deurbel word verbonden via uw wifi netwerk en zorgt er zo voor dat de deurbel op elke gewenste locatie gemonteerd kan worden (als de wifi verbinding toereikend is)
Er zijn veel opties die aangepast kunnen worden in het menu van de deurbel en zoals in dit schema te zien is zijn dit al de belangrijke punten van de deurbel. De deurbel werkt met een oplaadbare batterij die ongeveer 3 a 4 maanden mee gaat bij normaal gebruik.

De batterij kan worden opgeladen maar tijdens het opladen van de batterij is het natuurlijk een veiliger gevoel als deurbel nog blijft werken, daarom kan er gekozen worden een extra batterij aan te schaffen en  zo nooit met een inactieve deurbel te zitten.

Specificaties

Er kan een abonnement afgesloten worden waarvan de kosten €3 per maand of €30 per jaar zullen bedragen, de extra opties die dan actief blijven zijn (af te sluiten in de APP)

  • Opnemen en opslaan van beelden (delen en terugkijken van opgeslagen beelden)
  • Persoonsherkenning (meldingen wanneer een persoon word herkend)
  • Uitgebreide meldingen (voorvertoning doormiddel van een foto)
  • Verlening van de garantie bij de fabrikant

Zelf installeren of laten installeren?

U kunt er voor kiezen de deurbel te laten installeren maar er ook kan de deurbel zelf geïnstalleerd worden. Wanneer er gekozen word voor zelf installeren zal de uitgebreide handleiding te vinden zijn in de gratis APP.

 


Technische specificaties | Draadloze Deurbel

Wifi ingebouwd
Bewegingsdetectiesensor
Videofunctie
Terugkijken voor gebeurtenis
Terugspreekfunctie
Deurbel knop meegeleverd
Waterdichtheid certificering
IP-certificering
Ingebouwde microfoon
Ingebouwde speakers

Ingebouwde camera
Opnamefunctie in de cloudBetaald
Opnamefunctie
Nachtmodus
Type stroomvoorzieningAccu / batterij
Kijkhoek horizontaal/verticaal0 °
Aansluitkosten0 €
Kosten op maandbasis3 euro
Kosten op jaarbasis30 euro