GARANTIE TERMIJN ALARMSYSTEEM

Bij Draadloos Alarm krijg je uiteraard de normale product garanties op je aankoop en gelden alle rechten en plichten van het consumentenrecht. Deze worden ook eenvoudig toelicht op de website van ConsuWijzer. Wij geven 2 jaar extra garantie bovenop de 2 jaar fabrieksgarantie die AJAX zelf geeft.

Op onze webshop is de wettelijke garantie van toepassing. Dat wil zeggen dat een product datgene moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten. Is dit niet het geval, neemt u dan contact op met onze servicedesk en zorgen wij voor herstel, vervanging of het restitueren van het aankoopbedrag als er geen oplossing meer is.


EEN PRODUCT AANMELDEN VOOR GARANTIE


Heb je een probleem met je AJAX product dan verzoeken wij u een mail te sturen naar info@draadloos-alarm.nl met een omschrijving van het probleem en de factuur van het product.

Wij zullen uw bericht zo spoedig mogelijk behandelen en naar een oplossing zoeken. Dit kan een nieuw onderdeel zijn of een andere passende oplossing.

Een garantie geeft extra rechten aan jou als koper, maar is altijd voor een bepaalde duur en met soms met bepaalde voorwaarden (door de fabrikant bepaald).

Je hebt altijd een aankoopfactuur nodig en moet de eerste eigenaar zijn van het product. Los van deze voorwaarden houdt Draadloos Alarm zich natuurlijk aan de wettelijke rechten die wij logischerwijs naleven.