AJAX draadloos alarmsysteem

“Een draadloos alarmsysteem met de nieuwste technieken”

AJAX draadloos ALARMSYSTEEM

Het draadloze alarmsysteem van AJAX is het meest bekroonde beveiligingssysteem van Europa, omdat het unieke kenmerken bezit die je bij andere merken niet aantreft. Zo is daar het draadloze bereik van 2000 meter en de constante verbinding met de AJAX Cloud wat ervoor zorgt dat elke detector constant in de gaten wordt gehouden.

Het systeem wordt volledig geïnstalleerd en bediend met je eigen smartphone en is zo gemaakt dat iedereen zonder technische kennis dit zelf kan installeren. Hierdoor ben je niet gebonden aan een alarmmaatschappij of een meldkamer, en bespaar je elke maand abonnementskosten. Want AJAX werkt volledig zonder maandelijkse kosten.

Natuurlijk wil je weten wat een compleet beveiligingssysteem kost en welke detectors en andere producten je benodigd. Daarom hebben we een configuratie pagina gemaakt waarop precies wordt vermeld waar welk product voor dient, en wat je in elk geval nodig hebt.

Weet je al precies welke producten je wilt, kies dan voor direct bestellen. Extra producten zoals camera’s bekijk je via het menu.


AJAX
 vaak verkozen tot BESTE alarmsysteem van Europa

De beveiliging vakjury nomineert AJAX meermaals vanwege de moderne functies die het AJAX beveiligingssysteem in zich heeft. In 2017 was dit al voldoende om de award te winnen, maar ook in 2020 staan er weer 4 nominaties klaar.

Security hardware product innovatie van het jaar 2020:
AJAX MotionCAM – De bewegingsdetector voor binnen met ingebouwde fotocamera. Ontvang direct bij een inbraakmelding meerdere foto’s van de dader op je smartphone.

Security hardware fabrikant van het jaar 2020:
AJAX.Systems

Met bijna 2.000 medewerkers is AJAX het hardst groeiende bedrijf in de beveiligingsbranche, en binnenkort marktleider in Europa op verkoop aantallen.

Security software product innovatie van het jaar 2020:
911 Cloud-gebaseerde software voor grootschalige monitoring. Meldkamer software toegankelijk voor elk bedrijf.

Security solution (oplossing) innovatie van het jaar 2020:
Data import – Kopieer eenvoudig alle data van je oude Hub naar je nieuwe Hub, zonder dataverlies. Stap eenvoudig over van een Hub 1 naar bijvoorbeeld een Hub 2 Plus.