OVER DRAADLOOS-ALARM.NL

Pieter van Dulst is de eigenaar van een ICT & Beveiligingsbedrijf genaamd van Dulst Automatisering, deze jonge ondernemer heeft vanuit Van Dulst Automatisering al veel klanten voorzien van een draadloos alarmsysteem. Door zijn positieve ervaring met AJAX alarmen is Pieter een webwinkel draadloos-alarm.nl gestart met AJAX alarmsystemen en zo is draadloos-alarm.nl geboren.

Enkele jaren geleden was de aanschaf van een alarmsysteem een flinke investering. Sinds de komst van het draadloos alarmsysteem van AJAX is de aanschaf en montage van het alarm een stuk aantrekkelijker geworden.

Omdat het alarmsysteem draadloos is en eenvoudig geinstalleerd kan worden en de bediening via een smartphone gaat, is de prijs voor het beveiligen van je woning of bedrijf een stuk goedkoper geworden.

De producten van AJAX zijn voor iedereen betaalbaar en de installatie kan de klant zelf uitvoeren of door ons laten installeren. Het beveiligen van je woning of pand is binnen no time te regelen zonder ingewikkelde abonnementen voor meldkamers en onderhoud.


Zakelijk of particulier?

Bent u een zakelijke klant of een particuliere klant? Bij Draadloos alarm maakt dat geen verschil, want wij bieden voor zowel de zakelijke als de particuliere klant interessante all-in pakketten. Zo kunnen wij iedereen een gepast alarmsysteem aanbieden. Heeft u specifieke wensen? Dan kunnen wij ook een pakket op maat samenstellen voor u. Bent u op zoek naar scherpe prijzen, hoge kwaliteit, professionele installatie en top service? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Neem contact op voor vrijblijvend advies of kom langs in onze showroom.


Mond tot mond reclame

“Wie goed doet, goed ontmoet.” Los van het feit dat wij als onderneming natuurlijk goed werk willen afleveren, is het natuurlijk een enorm compliment om te mogen horen dat een klant tevreden is en blijft. Dit merken wij veelal door de reacties van de klant, maar ook aan de doorverwijzingen van relaties naar onze onderneming. Wij garanderen een hoog tevredenheidsgehalte. Klachten? Vertel het ons! Tevreden? Zeg het voort!

Draadloos Alarm Van Dulst Automatisering Oosterhout

Contact Us

Clarity gives you the blocks & components you need to create a truly professional website. 

USA OFFICE Hours

Monday-Friday 8:00 am to 5:00 pm

Our Address

8502 Preston Rd. Ingle,Maine 98380, USA

Canada Office Hours

8502 Preston Rd. Ingle, Maine 98380, USA

Get In Touch

+1-246-888-0653 +1-222-632-0194

Fout: Contact formulier niet gevonden.