Reviews – Dit is wat klanten over ons zeggen!

Aanbevolen

Klant sinds januari 2021

Dit systeem werd mij aanbevolen door een kennis daarom in contact gekomen met draadloos alarm.

Na een goed en duidelijk adviesgesprek met een specialist werd 2 weken na de bestelling de technische installatie uitgevoerd door professionals die naast kundig ook erg beleefd waren. Toen we een keer een storing hadden midden in de nacht (bleek overigens niet afkomstig van het alarmsysteem) werd ik keurig te woord gestaan en werd er meegedacht (het bleek een lege batterij in een brandmelder te zijn). Ik ben dus erg tevreden en kan iedereen dit systeem aanraden.

– Kariem Bonju

Goed en snel

Klant sinds mei 2021

Goede en snelle service. Advies op maat door de medewerker die aan huis komt. Zeer tevreden over de installatie en de gebruiksvriendelijkheid ervan.

– Cintia Goor

Zeer tevreden

Klant sinds september 2021

Zeer tevreden voor het installeren van het beveiligingssysteem in onze woning. Ik heb de contacten met de medewerkers van draadloos alarm als zeer prettig ervaren, zowel met de heer van Dulst, als de monteur die de installatie heeft gedaan en de telefonische contacten met de centrale. Vragen en gewenste aanpassingen zijn snel en naar wens afgehandeld.

– Familie Segeren

Een dikke 10

Klant sinds augustus 2021

Het alarmsysteem werkt echt perfect. Het bedienen en gebruiksvriendelijk is ook zeer goed. Het gesprek met draadloos alarm hebben wij ook zeer positief ervaren.”

– Anoniem

Alarm en deurbel

Klant sinds september 2021

Fantastische uitleg bij installatie. Installatie correct aangebracht. Nazorg perfect.

– Tonny en Peter

Geweldig

Klant sinds mei 2021

Het is gemakkelijk in gebruik. Het werkt, tot nu toe, perfect. Een keer ging het alarm af,  foutje van ons, en binnen minuut werd er gebeld door de alarmcentrale.  Perfect dus.

– Kees