AJAX ReX signaal versterker

“Vergroot uw bereik van uw alarmsysteem”

Beveiliging op grote schaal

De AJAX ReX is een signaalversterker voor Ajax-beveiligingssystemen die het bereik vergroot en de communicatie met de hub beheert.

De signaalversterker is in staat om Ajax-apparaten op een aanzienlijke afstand van de hub te plaatsen zodat kantoren met meerdere verdiepingen, vrijstaande gebouwen en zelfs productiefabrieken beveiligd kunnen worden met één alarmsysteem.


HOE WERKT DE AJAX SIGNAALVERSTERKER?

U kunt de AJAX Rex 5x toepassen om uw bereik te vergroten.
Bovendien heeft het aantal aangesloten apparaten geen invloed op de snelheid van de aflevering van het alarm.

AJAX ReX als backup van de AJAX Hub

De AJAX Rex is een versterker die ook de controle overneemt als de verbinding met de HUB wordt onderbroken.

Als één van de detectoren een alarmsignaal uitzendt, kan ReX de sirene activeren om de aandacht op het incident te vestigen en de inbreker af te schrikken.

De backup van de centrale

ReX draait op OS Malevich en is net zo capabel als de hub. De intelligente versterker beheert de aangesloten apparaten en neemt in een oogwenk kritische beslissingen.

De mogelijkheden en de rol van ReX in het beveiligingssysteem blijven zich ontwikkelen met de gratis OS Malevich-updates die beschikbaar zijn voor alle gebruikers

draadloos alarmsysteem centrale

– Een krachtige processor
– Altijd gesynchroniseerd met de hub
– Direct reactie op bedreigingen

Houdt de aanvallen van indringers tegen

De unieke operatielogica van OS Malevich beschermt ReX tegen software- en hardwareaanvallen en zorgt ervoor dat het bestand is tegen virussen of exploits.

Bovendien zijn alle ReX-communicaties versleuteld, waardoor het onderscheppen van signalen praktisch onmogelijk is.

En zelfs tijdens een stroomstoring blijft ReX met behulp van de ingebouwde reservebatterij de wacht houden over uw eigendom.

AJAX Rex Zwart

Eenvoudige installatie

Om ReX aan te sluiten op het systeem, scant u eenvoudig de QR-code, en geeft u dit apparaat een naam en schakelt u dit apparaat in.

Selecteer vervolgens de apparaten die via de signaalversterker moeten werken uit de lijst. Ga verder met het installeren van ReX op een veilige plek.

Geen demontage nodig. Gebruik gewoon de SmartBracket-bevestiging.

AJAX ReX Montage