Simkaart Ajax alarmsysteem 2021

99.00

Simkaart Ajax alarmsysteem € 8.25 per maand voor een extra veilige Internet verbinding van de providers zoals KPN, T-Mobile, Vodafone met secure sim beveiliging

Artikelnummer: AJAXSIM Categorieën: ,

Beschrijving

Simkaart Ajax alarmsysteem 2021

Jaarabonnement AJAX Alarmcentrale simkaart als back-up van uw standaard verbinding zoals die van een Internetprovider (Ziggo, XS4all, KPN etc.)

Deze simkaart heeft een datagebruik van 360 mb per jaar wat neer komt op een Fair Use Policy van 30 MB per maand. Het abonnement wordt 1 jaar vooruit gefactureerd en is na het eerste jaar maandelijks opzegbaar.


Waarom een simkaart als back-up voor Internet?

Een alarmcentrale (ook wel de AJAX Hub genoemd) die via Wifi of bekabeld op een Internetverbinding is aangesloten kan wel eens onderbrekingen hebben waardoor de alarmcentrale denk dat dit sabotage is en uw een alarmmelding doorgeeft als de Internetverbinding even wegvalt.

Internetproviders zoals Ziggo, KPN, XS4ALL, Caiway etc. voeren vaak onderhoud uit op de modems van hun klanten. Met dit onderhoud worden vaak updates toegepast op de modem waardoor heel even de Internetverbinding onderbroken wordt en het alarmsysteem dit opmerkt als sabotage.

Omdat de Internetaanbieders steeds vaker onderhoud/updates uitvoeren op de modem van hun klanten kan het voorkomen dat u valse alarmen krijgt als de Internetverbinding even onderbroken wordt omdat de modem opgestart wordt door de provider. Meestal gebeurt dit na middennacht waardoor u een alarmmelding krijgt van het alarmsysteem waar u niet op zit te wachten.

Daarom is het altijd verstandig om als back-up van uw alarmcentrale een Internetverbinding via uw simkaart te hebben zodat u als de Internetverbinding wegvalt het alarmsysteem automatisch overspringt op de Internetverbinding van de simkaart en u geen melding krijgt als uw Internetmodem even zijn verbinding verliest.


Wat is sabotage?

Sabotage betekend opzettelijk een ingreep uitvoeren om diverse zaken te laten mislukken of te vernielen.

U krijgt een sabotage melding wanneer het alarmsysteem detecteert dat de Internetverbinding of andere alarmcomponenten gesaboteerd wordt. Deze sabotage beveiliging werkt altijd, ook wanneer het systeem is uitgeschakeld.

Dit voorkomt dat het systeem in uitgeschakelde stand beschadigd wordt waardoor het kwetsbaar is in de inschakelde stand. Het is mogelijk dat uw systeem een sabotagemelding aangeeft wanneer er geen sprake is van sabotage zoals het wegvallen van een Internetverbinding die veroorzaakt worden door het opnieuw starten van uw Internetmodem,


Bereik binnen heel Europa

Deze simkaart voor het Ajax Alarmsysteem kiest binnen Europa automatisch de beste provider met het beste signaal.

Indien een provider een storing heeft schakelt de simkaart binnen enkele minuten over op een andere provider. Zo bent u altijd verzekerd van de beste beveiliging!

– Nederland: Vodafone, T-Mobile
– België: Base, Proximus, Orange
– Luxemburg: Post, Orange, Tango
– Frankrijk: Bouygues, Free Mobile, Orange, SFR
– Spanje: Vodafone, Orange, Movistar, Yoigo, Mas
– Duitsland: O2, Vodafone, T-Mobile

Simkaart ajax alarmsysteem


Voordelen van een Secure Sim

Onze simkaarten zijn standaard voorzien van Secure Sim, deze extra beveiliging zorgt ervoor dat uw alarmsysteem een extra beveiligde verbinding heeft en niet te hacken is en uitgevoerd is met de onderstaande opties:

Pincode
Stel voor uw simkaarten een gebruikersnaam en pincode in om ongeautoriseerde toegang te voorkomen.

Vast IP-adres
Iedere simkaart van Sim Services heeft een eigen IP-adres. Uitgegeven en beheerd door onze eigen radius server. U voorkomt hiermee dat uw simkaarten via publieke, en daarmee ook bekende, IP-adressen benaderd kunnen worden.

IMEI-lock
Ieder apparaat heeft een uniek registratienummer, oftewel een IMEI-nummer. Om uzelf ervan te verzekeren dat een simkaart uitsluitend functioneert in het bedoelde apparaat, kunt u deze beide, de simkaart en het apparaat, aan elkaar koppelen. De simkaart functioneert dan uitsluitend in dit apparaat.

APN (Access Point Name)
Standaard maakt u gebruik van onze APN, m2mc.simservices. Hiermee verzekeren wij u dat uw dataverkeer vanaf de zendmast in ons betrouwbare domein belandt. U kunt er ook voor kiezen om een private APN te nemen.

VPN / IP-sec tunnel of vaste lijn
Zodra wij uw data hebben ontvangen via de APN dient het nog bij uw server terecht te komen. Standaard verloopt dit over een open internetverbinding. Om die reden kunnen wij u ook een veel veiligere VPN / IP-sec tunnel bieden of zelfs een vaste lijn voor optimale veiligheid. Dit is met name van belang als u op afstand uw apparaten wilt bereiken.

Multi-netwerk
Afhankelijk van de regio waar u de simkaarten gaat gebruiken bieden wij u multi netwerkfunctionaliteit. KPN-simkaarten bieden multi netwerkfunctionaliteit in alle landen behalve Nederland en Tele2 in alle landen behalve Zweden. De simkaart verschaft u toegang tot meerdere netwerken die u zonder enige vorm van steering of meerkosten kunt gebruiken. Mocht er een netwerk uitvallen of geen dekking bieden, dan kunt u zo altijd vertrouwen op de andere aanwezige netwerken

Twijfel je of de simkaart het doet in jouw (vakantie)land binnen Europa neem dan contact op.

Het abonnement van €99,- per jaar wordt vooruit gefactureerd en is na het eerste jaar maandelijks opzegbaar. Eenmalige setupkosten €9,95


Simkaart Ajax alarmsysteem 360 MB jaarabonnement


Door een machtiging af te geven voor automatische incasso kunnen wij de simkaart Ajax alarmsysteem 360 MB scherp aanbieden. Wilt u geen machtiging afgeven dan zullen we €9,95 administratiekosten in rekening brengen. Let wel dat de betaling dan voor de vernieuwingsdatum moet zijn voldaan. Administratiekosten voor het activeren zijn €9,95

Het abonnement wordt per jaar vooruit gefactureerd en is na het eerste jaar maandelijks opzegbaar. Maanden die wel gefactureerd zijn worden gecrediteerd.

Kostenoverzicht:
Simkaart: € 99,- per jaar
Setupkosten: € 9,95 éénmalig bij aanvang abonnement
Administratiekosten: € 9,95 per jaar (indien er geen incassomachtiging is afgegeven)

PS. Prijzen zijn Incl. BTW excl. installeren


Veel gestelde vragen

Vraag: Werkt de HUB ook zonder simkaart?
Antwoord: Ja, zolang de HUB verbonden is met een vaste internetverbinding (of bij de HUB+ via WiFi) kun je het systeem met de App bedienen en meldingen ontvangen.

Vraag: Als het internet wegvalt doet mijn alarmsysteem het dan nog?
Antwoord: Ja, als u het systeem zowel aangesloten heeft op het Internet via een Internetverbinding van b.v. XS4all, Ziggo, KPN, etc. Het systeem automatisch overspingen op uw simkaart abonnement.

Mocht u alleen gebruik maken van een simkaart verbinding en geen back-up verbinding hebben en geen Internetverbinding hebben dan zal u het systeem niet kunnen bedienen via de APP, alleen via een Keypad of SpaceControl kunt u het alarmsysteem dan uit- of inschakelen.

Vraag: Kan ik gebruik maken van een Pre PAID simkaart?
Antwoord: in principe zou dit kunnen werken, de pincodebeveiliging van de sim moet worden gedeactiveerd en er moet een actieve databundel zijn. Controleer wel de voorwaarden van de provider of de simkaart ook op een andere manier dan voor telefoonverkeer gebruikt mag worden en of deze het 2G netwerk blijft ondersteunen.

Vraag: Het is toch goedkoper om een Pre PAID simkaart te gebruiken want de HUB gebruikt de sim toch enkel als back-up?
Antwoord: De HUB controleert meerdere keren per dag of er data verstuurd kan worden via de sim, de provider ziet dit als netwerkverkeer en zal uw Pre PAID tegoed dagelijks verbruiken. Waardoor het mogelijk is dat u geen meldingen krijgt als het te goed van uw Pre Paid kaart verbruikt is.

Vraag: Kan de Simkaart Ajax alarmsysteem 360 MB mij ook bellen bij een alarm?
Antwoord: Nee, deze simkaart is alleen voor een Internetverbinding en zal de meldingen via een Internetverbinding doorgeven aan uw AJAX APP.

Vraag: Kan de Simkaart Ajax alarmsysteem 360 MB mij ook een SMS sturen?
Antwoord: Nee, deze simkaart is alleen voor een Internetverbinding en zal de meldingen via een Internetverbinding doorgeven aan uw AJAX APP.

Vraag: Zit ik vast aan het abonnement en wat is jullie opzegtermijn?
Antwoord: het abonnement wordt het eerste jaar vooruit gefactureerd en zal daarna per jaar verlengd worden. We hanteren een periode van 1 maand als opzegtermijn.


Meer informatie

Wil je meer informatie over deze Simkaart Ajax alarmsysteem 360 MB per jaar?
Neem dan contact op via info@draadloos-alarm.nl of via telefoonnummer 085 – 744 1000

Simkaart-Ajax-alarmsysteem-backup-per-jaar
Simkaart Ajax alarmsysteem 2021
99.00